Seçil Erzan asıl mağdurun kim olduğunu açıkladı

Yüksek kar getirisi vadeden dolandırıcılık iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, savunmasında Emre Belözoğlu'nun mağdur edildiğini ve parasının 10 kişi arasında dağıtıldığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Seçil Erzan asıl mağdurun kim olduğunu açıkladı

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davada, yüksek kar getirisi bulunan bir fon vaadiyle tanınmış isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ve diğer sanıkların yargılanmasına devam edildi. İddiaya göre, Erzan, aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdı.

ERZAN'IN SAVUNMASI VE İDDİALARI

Mahkemede söz alan Erzan, kendisinin ve gerçek mağdurların durumuna dikkat çekti. Erzan, Trabzonlu bir kadın olsaydı bu durumun yaşanmayacağını belirterek, evine giderken saldırıya uğradığını ve 8 Nisan'da her şeyi anlatmaya çalıştığını ifade etti. Ayrıca, Erzan, Emre Belözoğlu'nun parasının 10 kişiye dağıtıldığını, bazı kişilerin ana parayı ve fazlasını aldığını iddia etti.

TANIKLAR VE İSTENEN ARAŞTIRMALAR

Duruşmada tanık olarak dinlenmesi beklenen Semih Kaya'nın mahkeme salonuna girişi, Erzan'ın söz istemesiyle ertelendi. Erzan, maddi gerçeklerin ortaya çıkması için MASAK raporları ve HTS eşleşmeleri gibi delillerin incelenmesini talep etti. Ayrıca, Nazlı Can, Semih Kaya ve Fırat Özdemir'in de araştırılmasını istedi. Erzan, kendisine ödenen paraların banka müdürü olarak alındığını ve özel ilişkiler temelinde olmadığını vurguladı.

Yorumlar