Metristepe Tiyatro Günleri’nde çocuk oyunları seyircisi ile buluştu

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde “Neşeli Çılgınlar” adlı çocuk oyunu seyircisi ile buluştu.Ödevler ve dersler ile birlikte yoğun bir dönem geçiren çocukların...

Google Haberlere Abone ol
Metristepe Tiyatro Günleri’nde çocuk oyunları seyircisi ile buluştu

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde “Neşeli Çılgınlar” adlı çocuk oyunu seyircisi ile buluştu.

Ödevler ve dersler ile birlikte yoğun bir dönem geçiren çocukların eğlenmeleri için sahnelenen oyunlarda çocuk tiyatrosunun en güzel örnekleri Bozüyüklü çocukların karşısına çıkarken, ilk oyun olan “Neşeli Çılgınlar” kostümleri müzikleri ve biran olsun düşmeyen temposu ile çocuklar ile buluştu. Kuşların yaşadığı bir adada geçen macerada, kişinin kendi varlığını sevmesi ve aslında herkesin ne kadar muazzam ve güzel bir yaratılışa sahip olduğu ana fikrinin anlatıldığı tiyatro oyunu çocukları bir saatliğine masallar diyarının güzelliklerine götürürken, çocuklar oyun boyunca son derece keyifli ve güzel anlar yaşadılar.

Neşeli Çılgınlar saat 10:00, 11:00 ve 14:00 olmak üzere 3 seans halinde minik seyircileri ile buluşurken, oyuncular Bozüyük’te yapılan bu muhteşem etkinlik için tiyatroya önem veren ve tiyatro kültürünü çocuklara öğretmek için çabalayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

Yorumlar