Trabzonspor camiası iftarda buluştu

- Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu: - "Yeni stat, yeni teknik direktörle yeni bir sayfa açıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor camiası iftarda buluştu


İSTANBUL (AA) - Trabzonspor camiası, iftar yemeğinde bir araya geldi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin Merter Green Park Otel'de düzenlediği iftara, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yönetim kurulu üyesi Emre Aksoy ve bordo-mavili camianın ileri gelenleri ile taraftarlar katıldı.

Yemekte konuşan Ahmet Çubukçu, kulübün zor bir süreçten geçtiğini belirterek, camiada birliği sağlayarak bu süreçten en iyi şekilde geçmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un hem itibar hem de mali açıdan büyük sıkıntılar yaşadığını kaydeden Çubukçu, "Ligdeki sıralama anlamında tarihin en kötü dönemini yaşamadık ancak son maçlarda çok kötü skorlar aldık, taraftarlarımızı üzdük. Trabzonspor'un borcu Sadri Şener döneminde 5 kat, İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde ise iki kat arttı. Bu ayrımı iyi yapmamız gerekiyor. Bu süreçten iyi bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Camiamızı bir araya getirerek, yeni stat, yeni teknik direktörle yeni bir sayfa açıyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaettin Hatayoğlu, 25 yıldır Trabzonspor'un hizmetinde olduklarını belirterek, bordo-mavili kulübe desteklerinin artarak devam edeceğini aktardı. Hatayoğlu, Trabzonspor yönetiminden, eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan kulübe verdiği zararlardan dolayı hesap sorulmasını isteyerek, "Her zaman söylediğimiz gibi 2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor'dur. Her ne kadar bazı kesimler bunu inkar etseler de UEFA ve CAS kararları söylediklerimizi teyit ediyor. Trabzonspor yönetimleri şike ile mücadele etmedi. Yönetimden istediğimiz hem şike ile mücadeleye devam etmeleri hem de kulübü zarara uğratan yöneticilerden hesap sormalarıdır." diye konuştu.

Yorumlar