Spor TIR'ı Batman'ı şenlendirdi

Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yola çıkarılan spor TIR'ından yaklaşık 10 bin Batmanlı çocuk faydalandı. Kentin en işlek yeri olan Atatürk Parkı'nda hazırlanan futbol sahası, basketbol...

Google Haberlere Abone ol
Spor TIR'ı Batman'ı şenlendirdi

Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yola çıkarılan spor TIR'ından yaklaşık 10 bin Batmanlı çocuk faydalandı.

Kentin en işlek yeri olan Atatürk Parkı'nda hazırlanan futbol sahası, basketbol sahası, kaydırak, zıp zıp, tırmanma duvarı, tenis kordu gibi oyun alanlarından 7 saatte yaklaşık 10 bin çocuk istifade etti. Organizatör Doğan Ekinci, böylesine bir ilgi beklemediklerini söyledi. Ekinci, “Geçen yıl 49 ilimizi gezdik. Bu yıl ise 32 ilimizi gezeceğiz. Şu ana kadar en yoğun katılım ve ilgi Batmanlı çocuklardan geldi. Bu da bizleri daha çok mutlu etti. 7 saat içinde şişme oyun alanlarımızdan yaklaşık 10 bin çocuk faydalandı.” dedi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, etkinliklerde hazır bulundu. Akyol, “Bu projemiz bahar mevsiminde olsaydı belki 20 bin çocuk faydalanırdı.” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ise “İleride bunun gibi bir çok etkinlik yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ekinci, şişme oyun TIR'ında görevli 10 uzman personele birer teşekkür sertifikası verdi. CİHAN

Yorumlar