Spartak Moskova, Avrupa şansını zora soktu

Rusya Premier Ligi’nde üst üste üçüncü yenilgisini alan Spartak Moskova, Avrupa Ligi’ne katılma şansını zora soktu.Spartak Moskova bugün oynanan maçta Tom takımına deplasmanda 2-1 mağlup olarak peş peşe üçüncü yenilgisini aldı. Ligin...

Google Haberlere Abone ol
Spartak Moskova, Avrupa şansını zora soktu

Rusya Premier Ligi’nde üst üste üçüncü yenilgisini alan Spartak Moskova, Avrupa Ligi’ne katılma şansını zora soktu.

Spartak Moskova bugün oynanan maçta Tom takımına deplasmanda 2-1 mağlup olarak peş peşe üçüncü yenilgisini aldı. Ligin ikinci yarısında beklenmedik sonuçlar alan Spartak Moskova değil zirveden Avrupa kupalarından da adım adım uzaklaşıyor.

Son üç maçını kaybederek altıncı sıraya kadar gerileyen Spartak Moskova, Avrupa Ligi’ne gidebilmesi için son iki maçını kazanması bile yeterli olmuyor. Çünkü iki puan ile beşinci sırada yer alan Krasnodar’ın da puan kaybetmesi gerekiyor. Spartak’ın son hedefi kalan iki maçı kazanıp rakibinin puan kaybetmesini beklemesi olacak.

CSKA MOSKOVA PUSUYA YATTI

Dün Amkar takımını deplasmanda 3-1 yenen CSKA Moskova, zirve yada en azından ikincilik için beklemeye geçti. Maç fazlasıyla lider ikinci sıradaki Lokomotiv Moskova ile puan farkını kapatan CSKA, lider Zenit ile de puan farkını bire indirdi.

Lokomotiv Moskova ve Zenit’in yarın birbirleriyle oynayacak olması CSKA için büyük avantaj olarak gözüküyor. Bu karşılaşmadan çıkan beraberlik CSKA’yı bir adım daha zirveye yaklaştıracak. Lokomotiv’in yenilgisi yine ikincilik için CSKA’ya büyük avantaj sağlayacak. Zenit kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek, yenilmesi durumunda heyecan son haftaya kadar devam edecek.

ANJİ, PREMİER LİG'E VEDA ETTİ

Sezon öncesine kadar rüya takım haline gelen Anji, tüm yıldızlarını sattıktan sonra Premier Lig'e de veda etti. Son sırada yer alan Anji geriye kalan iki haftada prestij maçlarına çıkacak.

Son maçların ardından Volga yada Krılya Sovetov ligden düşen ikinci takım olacak. Ligden düşecek üçüncü takım play-out yoluyla belirlenecek.

CİHAN

Yorumlar