Sivasspor’a genç taraftar ilgisi

Süper Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Sivasspor’da hafta sonu Çaykur Rize ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor’a genç taraftar ilgisi

Süper Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Sivasspor’da hafta sonu Çaykur Rize ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Kırmızı-beyazlıları tesislerde ziyaret eden lise öğrencileri teknik direktör Carlos ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak moral verdi.

Ligin flaş takımları arasında yer alan genç taraftarları yalnız bırakmadı. Beşiktaş deplasmanından 1 puan koparan takımlarını idmanda ziyaret eden Gültepe Anadolu Lisesi öğrencileri teknik direktör Roberto Carlos’a çiçek verirken futbolcularla da ile fotoğraf çektirdi.

Teknik direktör Roberto Carlos ile bu sezon ayrı bir hava yakalayan Sivasspor’un antrenmanı genç taraftarlar ile şenlendi. -10 derece soğukta yapılan çalışma öncesi futbolcuları karşılayan öğrenciler, "Taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor" ve "Bu sene şampiyon Anadolu’dan" tezahüratlarıyla antrenman sahasını inletti.

Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan öğrencilerin heyecanı teknik direktör Roberto Carlos’un gelmesiyle birlikte daha da arttı. Carlos ile fotoğraf çektiren genç taraftarlar, başarılı teknik adama çiçek vererek başarılarının devamını diledi.

Bu arada Sivasspor antrenmanını izlemek üzere Brezilya’dan Global TV ekibi de Sivas’a geldi. Tesislerde antrenmanı izlemek üzere gelen öğrencilerle de röportaj yaparak, coşkulu anları kaydetti.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Öte yandan Sivasspor hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. 5 eksikle yapılan çalışma da oyuncular pas çalışması yaptı. Daha sonra ise yarı sahada çift kale maç oynandı. Kamil Grosicki ve Adem ise düz koşu yaptı.

Sakatlığı süren Ziya Erdal ve Burhan Eşer ile hasta olan Ümit Kurt’un yanı sıra izinli olan Aatıf ve Eren çalışmada yer almadı.
CİHAN

Yorumlar