"Kayseri halkı olarak çok üzgünüz"

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Süper Lig’deki Kayseri temsilcisi iki takımın hafta sonunda aldığı sonuçlardan dolayı çok büyük üzüntü içinde olduklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
"Kayseri halkı olarak çok üzgünüz"

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Süper Lig’deki Kayseri temsilcisi iki takımın hafta sonunda aldığı sonuçlardan dolayı çok büyük üzüntü içinde olduklarını açıkladı.

Şehrin iki takımının birden ligin dibine demir atması nedeniyle alay konusu olduklarını belirten Havur, "Üstümüzde kara bulutlar dolaşıyor. Hepimizin morali çok bozuk. Yüzler gülmüyor, insanlar birbiriyle konuşmuyor. Ağızları bıçak açmıyor. Hepsinden önemlisi de gururumuz kırık. Şehrimizin adı ayaklar altında. Tüm Türkiye için alay konusu olduk." dedi.

Kayseri takımlarının durumları ile ilgili değerlendirme yapan Durdu Havur, "Peki ne oldu da böyle olduk? Biz değil miydik Türkiye siyasetine yön veren? Biz değil miydik Cumhurbaşkanı Kayserili, en önemli mevkidekiler Kayserili diyen? Biz değil miydik ticarette bizi kimse geçemez diyen? Biz değil miydik en uyanık şehir Kayseri diyen? Biz değil miydik İstanbul'dan sonra Türkiye Süper Ligi'nde iki takımı olan tek şehiriz diyen? Bakın bugün gittiğimiz tüm şehirlerde rakip taraftarlar bağırıyor. ‘Kayseri kümeye’ diye. Bu soruların cevabını birilerinin vermesi lazım. Şehrimizi bu hallere düşürenlere hesap sorulması lazım." diye konuştu.

BAKANLIK YA DA MİLLETVEKİLLİĞİ İYİ GÜNDE OLMUYOR

Durdu Havur, iki takım için çanların çoktan çalmaya başladığını hatırlatarak, "Zaman zaman hakemlerin hatalarından yakındık. Her şeye kabahat bulduk. Bu kulüplerin başındakiler kendi başarısızlıklarına kılıf bulmak için hep hedef şaşırttılar." diyerek şöyle devam etti:

"Kulüplerde tek adam devri başladı. Yönetim kurullarından kimseyi tanımaz olduk. Takımların iyi gününde maça gelip stat localarından poz verenler bugün stadın yolunu unuttular. Milletvekilliği veya bakanlık sadece iyi gün dostu olmak mıdır? Kayserispor ve Erciyesspor bu şehrin en büyük sosyal aktivitesi değil mi? Sayın belediye başkanlarımız uzun zamandır ortalarda yoksunuz. Sizin bu kulüplere müdahale etme zamanınız geçmedi mi? Yoksa kulüpler bizi ilgilendirmiyor modunda mısınız?"

"Eğer bu kulüpler sizi ilgilendirmiyorsa, bu taraftarlar da sizi tanımaz." diyen Havur, açıklamasını, "30 Mart’ta bu takımlar düzlüğe çıkmazsa Kayserilinin oyunu 'çantada keklik' gördüğünüze pişman olacaksınız." diyerek tamamladı.
CİHAN

Yorumlar