İstanbul Başakşehir, Volkan Babacan'ı kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir, kaleci Volkan Babacan ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı.İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Volkan Babacan, "Beni buraya layık görenlere...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Başakşehir, Volkan Babacan'ı kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir, kaleci Volkan Babacan ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Volkan Babacan, "Beni buraya layık görenlere teşekkür ediyorum. İnşallah burada olduğum sürece büyük başarılar yakalamak istiyorum." dedi.

İstanbul Başakşehir'de oynamanın kendisine milli takım yolunu da açacağını ifade eden Volkan, "Milli Takım'ın aday kadrolarında bulunmak benim için önemliydi. Öncelikle Süper Lig'de istikrarlı bir şekilde forma giymek istiyorum." diye konuştu.

İmza töreni sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan transfer komitesi başkanı Mustafa Saral da "Uzun zamandır bu transferi bitirmek istiyorduk. Hocamızın raporu doğrultusunda bir kadro oluşturuyoruz. Volkan'da transfer listemizdeydi. Kendisini takımımıza kazandırdık. Bundan sonra da transferlerimiz devam edecek. Lige renk katmak istiyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından Volkan Babacan kendisini 4+1 yıllığına İstanbul Başakşehirli yapan imzayı attı.

CİHAN

Yorumlar