Gaziantepspor-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takım olan Trabzonspor, bu unvanını Gaziantepspor karşısında sürdürmek istiyor. Dördüncü sırayı Bursaspor'a kaptıran Karadeniz ekibinde hedef belli: Avrupa potasına tekrar girmek.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Ligin ikinci yarısında azami puan toplayan takım bulunan Trabzonspor, bu unvanını Gaziantepspor karşısında sürdürmek istiyor. Dördüncü sırayı Bursaspor'a kaptıran Karadeniz ekibinde gaye belli: Avrupa potasına yine girmek.

Deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak bulunan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal ile ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. İlk dört takım arasındaki yerini korumak arzulayan Karadeniz ekibi, yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürerek maç eksiğiyle kaptırdığı koltuğunu da art edinmeyi planlıyor. Başarılı hoca, Süper Lig’e tam olarak sarılma ve daha üst hedefleri kovalamak hesabına çıkış noktası şekilde Gaziantep maçını belirledi. Bordo-Mavililer, bu mücadeleyi kazanıp Avrupa potasına yine girmeyi hedefliyor. Yaşanan sakatlıklar ve tahsil edilen fena sonuçların peşinden Türkiye’ye yine konsantre bulunan Karadeniz ekibi, yapılan bütün çalışmaların yansımasını rakibi karşısında elde edeceği 3 puan alarak yenilmezlik serisini sürdürmeyi planlıyor. Fırtına, son 7 maçta 5 galibiyet ve 2 birliktelik elde etti.

Gaziantep’te son dakika

Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor’un kazandığı haftada uçurama bir adım daha yaklaşan Gaziantepspor’da, Trabzonspor maçının önemi en az 2 kat daha arttı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ligde çalkantılı bir çağ yaşayan Güneydoğu temsilcisinde Gökhan Süzen’in sakatlığı bulunuyor. Onun dışında Gaziantep’in noksan futbolcusu yok.

Trabzon’da son dakika

Trabzonspor kafilesi, dün saat 15.00 dolaylarında Gaziantep’e gitti ve karşılaşma saatini beklemeye başladı. Bordo-Mavililer’de takımdan ayrı çalışan Kevin Constant, sakatlıkları bulunan Yatabare, Yusuf ve Belkalem ile önceki gün mide hastalığı nedeni ile hastaneye kaldırılan Aykut Demir Gaziantep’e götürülmedi.

Sarı kart alarmı

Trabzon’da sarı kart sınırında 5 oyuncu bulunuyor. Gaziantep’e götürülmeyen Belkalem ve Aykut Demir dışında, 3’er sarı kartı bulunan kaptan Jose Bosingwa, Mehmet Ekici ve Fatih Atik, bugünkü maçta sararmaları şeklinde Akhisar Belediyespor karşısında cezalı bir hale düşecek.

58. randevu

Trabzonspor ile Gaziantepspor, 58’inci defa karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım içinde yapılan 57 maçta, Bordo-Mavililer’in galibiyetlerde 30-12 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Muhtemel 11'ler

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Tolga Özkalfa

Gaziantepspor
Karcemarskas
Elyasa
Vranjes
Şenol
Chibuike
Abdülkadir
Mustafa
Vitor
Muhammet
Barış
Luis
T.D.: Okan Buruk

Trabzonspor
Hakan Arıkan
Salih
Bosingwa
Uğur
İshak
Aytaç
Medjani
Sefa
Mehmet
Erkan (Waris)
Cardozo
T.D.: Ersun Yanal

Kaynak: FANATİK

Yorumlar