Dünya bugün omurilik felçlileri için koşuyor

Omurilik felçlileri yararına 32 ülkenin 34 kentinde aynı anda düzenlenen Wings for Life World Run (Yaşam için kanatlar dünya koşusu) koşuSU Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı. Türkiye ayağı, bugün saat 13.00'te Alanya Rıhtım Meydanı'nda...

Google Haberlere Abone ol
Dünya bugün omurilik felçlileri için koşuyor

Omurilik felçlileri yararına 32 ülkenin 34 kentinde aynı anda düzenlenen Wings for Life World Run (Yaşam için kanatlar dünya koşusu) koşuSU Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Türkiye ayağı, bugün saat 13.00'te Alanya Rıhtım Meydanı'nda başladı. Dünya genelinde yaklaşık 150 bin kişinin katılımıyla yerel saatlere göre aynı anda başladı. Koşunun Alanya - Antalya etabına 42 ülkeden 2 bin 313 kişi katıldı.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, dizi ve sinema oyuncusu Burcu Kara, dağ koşucusu Ahmet Arslan ile Maraton koşularının bir çoğunda birinci olan Uşaklı Milli Atlet Akın Yeniceli de yarışıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Yarış Direktörü Salih Münir Yaraş ile Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Saim Kanlı birlikte verdi.

Şuana kadar yarışta birinci olan Akın Yeniceli'yi geçen dağ koşucusu Ahmet Arslan önde devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar