Beşiktaş'a Lanzini'nin kulübü Riber Plate'ten kötü haber

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uzun süredir çabaladığı Manuel Lanzini'nin kulübü Riber Plate'in, transferde ödenecek vergi yüzünden işi yokuşa sürdüğü ileri iddia edildi.River Plate'in transferden doğacak vergileri Beşiktaş'a ödettirmek...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'a Lanzini'nin kulübü Riber Plate'ten kötü haber

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uzun süredir çabaladığı Manuel Lanzini'nin kulübü Riber Plate'in, transferde ödenecek vergi yüzünden işi yokuşa sürdüğü ileri iddia edildi.

River Plate'in transferden doğacak vergileri Beşiktaş'a ödettirmek için diretmesinin transferi sıkıntıya soktuğu iddia edilen maraton.com'un haberinde, siyah beyazlı kulübün de bu teklife yanaşmaması nedeniyle bir türlü orta yolun bulunamadığı belirtildi. Demba Ba'nın transferiyle büyük bir sükse yapan Beşiktaş'ta yönetimin de Riber Plate kulübünün inadı ve uzlaşmaz tutumu yüzünden bu transferi rafa kaldırmayı düşündüğü ileri sürülüyor.

DEMBA BA'YI BULUT VE ORMAN İKNA ETMİŞ

Bu arada Beşiktaş'ın Chelsea'den kadrosuna kattığı Demba Ba'nın geçtiğimiz perşembe'yi cuma'ya bağlayan gece saat 02.30'da bir otelde Ahmet Bulut ve Fikret Orman'la buluştuğu ve bu buluşmada kesin olarak ikna olduğu öğrenildi.

Demba Ba'nın Beşiktaş taraftarından çok etkilendiği ve İstanbul'a gelişinde yolculuk boyunca Kur-an okuduğu öğrenildi.

Öte yandan, Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar ise sağ bek ve stoper mevkileri için gelişmeler yaşanabileceğinin mesajını verirken Önder Özen'den boşalan Futbol Genel Direktörlüğü koltuğu için acelelerinin olmadığını ve zamanı geldiği zaman en iyi ismin oraya oturacağını söyledi.

CİHAN

Yorumlar