'Antalyaspor'da mevcut durumun tek sorumlusu yönetim'

Süper Lig'de dibe vuran Medical Park Antalyaspor'da eski yöneticiler, mevcut yönetimi topa tuttu. Eski Başkan Sedat Peker, takımın içinde bulunduğu kötü durumdan Başkan Gültekin Gencer ve ekibini sorumlu tuttu. Antalya'da yayın yapan yerel VTV...

Google Haberlere Abone ol
'Antalyaspor'da mevcut durumun tek sorumlusu yönetim'

Süper Lig'de dibe vuran Medical Park Antalyaspor'da eski yöneticiler, mevcut yönetimi topa tuttu. Eski Başkan Sedat Peker, takımın içinde bulunduğu kötü durumdan Başkan Gültekin Gencer ve ekibini sorumlu tuttu.

Antalya'da yayın yapan yerel VTV televizyonunun canlı yayınına telefonla bağlanarak soruları cevaplandıran kırmızı - beyazlı takımın eski yöneticileri, ilginç değerlendirmelerde bulundu. Eski Başkan Sedat Peker, takımın bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını, ancak her şeyin de henüz bitmediğini kaydetti.

Medical Park Antalyaspor'un 3 maçını da alacağına inandığını, ancak rakiplerinin de puan kaybetmelerini bekleyeceklerini hatırlatan Peker, "Bizim dönemimizde de küme düştük, ancak küme düşer düşmez o akşam yeni bir yapılanmaya gittik. Antalyaspor için bunları konuşmak çok erken ama her şeye hazırlıklı olmalıyız. Çok zor bir dönem, umarım 3 maçımızdan galip gelip bunları yaşamayız." diye konuştu.

Yönetimin elinden geleni yaptığına inandığını açıklayan Peker, görev paylaşımlarında sıkıntılar olabileceğini, Samet Aybaba’nın gönderilmesini yanlış buldu. Peker, Aybaba ile yolun ya devre arası ya da lig sonunda takımdan ayrılmasının daha doğru olabileceğini ifade etti.

BAŞARISIZLIKTA GÜLTEKİN GENCER'İN PAYI BÜYÜK

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cem Oğuz, Şimşekler’in başarısız olmasının en büyük sorumlusunun siyaset, Başkan Gültekin Gencer ve yönetim olduğunu iddia etti. Tek suçlunun sadece yönetim de olmadığını savunan Cem Oğuz, kırmızı - beyazlı taraftarların da suçlu olduğunu takımın 3 bin kişiye karşı süper ligde maç oynadığını söyledi.

Antalya’da taraftarların iyi iş yapanlara küfürler yağdırdığını kötü iş yapanları ise ayakta alkışladığını kaydeden Oğuz, "Yönetimin kurulunu suçlarken, bu kurulun lokomotifi başkandır. Gerçekleri başkanın paylaşması gerekirdi, sıkıntılar dışarıya aktarılmadı. İlk bir ayda takımın sıkıntılarını gözlemledik. Başta dernek ve vakıf yönetimi olmak üzere camia ve taraftar müdahale etmeliydi, edemedik. Kimse bir şey söylemedi." diye konuştu.

Antalyaspor’un ligden düşmesi durumunda bir yıl içinde tekrardan süper lige çıkması gerektiğini belirten Oğuz, hemen bir çözüme gidilmesi gerektiğini, yerel yöneticiler ve merkezi yöneticilerin de önderlik etmesi gerektiğini savundu.

CİĞERİM YANIYOR, UYKULARIM KAÇIYOR

Antalyaspor’un eski yöneticisi Salih Peker, Başkan Gültekin Gencer’in art niyetli olduğuna inanmadığını, ancak takımın içinde bulunduğu durumdan dolayı çok üzüldüğünü kaydetti. "Ciğerim yanıyor, uykularım kaçıyor." diyen Peker, Antalyaspor’un nasıl bu hale geldiğini anlayamadığını kaydetti.

Peker, yinede Antalyaspor’un ligde kalacağı umudunu koruduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Başarmak için önce inanmak lazım. Kötüyü düşünmek istemiyorum. Takımın üzerinde ölü toprağı var. Futbolcular inanırsa hala başarabilirler. Üç maçı kazanırsak, ligde kalabileceğimize inanıyorum. Bu takım iyi bir takımdı, teknik direktörlük değişikliği önce yapılsaydı böyle bir sonuç olmazdı."

CİHAN

Yorumlar