Yavaş, yeni yaptırılan kapıdan yüzlerce araç konvoyu ile geçti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, İstanbul dönüşü havaalanında partililer tarafından karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Yavaş, yeni yaptırılan kapıdan yüzlerce araç konvoyu ile geçti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, İstanbul dönüşü havaalanında partililer tarafından karşılandı. Yüzlerce araç konvoyu ile Ankara’ya giriş yapan Yavaş’a CHP ve MHP’li vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan kapılardan yüzlerce araç konvoyu ile giriş yapması dikkat çekti.

    CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yavaş, İstanbul’da katıldığı programların ardından saat 11.00’de Ankara’ya geldi. Esenboğa Havaalanı’nda partililer tarafından karşılanan Yavaş, havaalanı çıkışında da yüzlerce araç konvoyu tarafından Ankara’ya giriş yaptı. Seçim otobüsünden halkı selamlayan Yavaş’ı CHP ve MHP’li vatandaşların birlikte selamlaması dikkat çekti.

    Seçim otobüsü ile ilk önce Pursaklar ilçesine giren Yavaş, burada ilçe halkını selamladı. Daha sonra Sincan’a geçerek geçtiğimiz gün olayda yaralanan Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz ile birlikte ilçede ziyaretlerde bulundu. Yavaş, daha sonra kendisini Gölbaşı’nda kendisini bekleyen partililerle bir araya geldi. CİHAN

Yorumlar