Yalçın Akdoğan'dan Büyük İddia

Ankara’dan İstanbul’a dönen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan partililerin daveti üzerine Sapanca’ya uğradı ve 7 Haziran ile ilgili iddialı konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Yalçın Akdoğan'dan Büyük İddia

 Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde bulunan Sasa Tesisleri’ne partililerin daveti üzerine uğrayan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, burada Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sapanca Belediye Başkanı AK Partili Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, AK Parti Sapanca kadın kolları üyeleri tarafından karşılandı. Burada yaptığı konuşmada eski Türkiye'yi isteyenlerin AK Parti'yi yıkmak için herşeyi yaptıklarını söyleyen Akdoğan şu açıklamada bulundu:

 

"Bu seçim bir referandum. Eski Türkiye'ye dönmek isteyenlerle yeni Türkiye'yi kurmak isteyenler arasında. Eski Türkiye cephesi, uzun zamandır AK Partiyi yıkmak için herşeyi yaptı. Dediler ki 'Propagandayla olmuyor bunları fiilen yıkmamız lazım' dediler. Bildiri yayınladılar. Kapatma davaları da tutmadı. Sonra dediler ki 'bu tür mücadelelerle olmuyor hepsini biraraya getirelim.' Sonra hepsi toplandılar. Sokağa dökelim, gezi olayları, 17 Aralık gibi her türlü yöntemi kullandılar onlar da tutmadı. Cumhurbaşkanlığında çatı aday çıkarttılar tutmadı. Şimdi dediler ki HDP'yi de bu koalisyona alalım. Hiç bir yapılanmaya Türkiye'de yer yok."

 

'SANDIKLARI PATLATACAĞIZ'

 

Bu seçimde AK Parti güçlü olursa o zaman yeni Türkiye'nin kurulabileceğini söyleyen Akdoğan konuşmasını söyle sürdürdü:

 

"Biz güçlü olursak o zaman Yeni Türkiye kurabilir, yeni anayasayı yapılabilir, çözüm süreci başarıya ulaşabilir. Hayal olarak gördüğümüz herşey bugün gerçek oluyor. Ama bunların kalıcı olması ve geri gitmemesi lazım. Hizmet etmek için bile mücadele etmeniz gerekiyor. Büyük engellemelere rağmen yatırımlar yaptık. Milletin emanetine sahip çıkıyoruz. Sayın Tayyip Erdoğan bunu ortaya koydu. Biz milletin emanetine sahip çıktık millette iktidarına sahip çıktı. Bunu bugünlere kadar getirdik. Bölgede başı sıkışan Türkiye'ye bakıyor. Suriye'den kaçan, Irak'tan kaçan Türkiye'ye kaçıyor. Filistinli, Sudanlı Türkiye için dua ediyor. Bizim dimdik ayakta kalmamız lazım ve Çok güçlü olmamız lazım. Onun için bu seçimde kapı kapı çalışacağız. Hayır duası alacağız ve hep birlikte 7 Haziran'da yeniden sandıkları patlatacağız. Yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz." 

 

Akdoğan konuşmasının sona ermesi ile karayolu ile İstanbul yolculuğuna devam etti.

Yorumlar