Vural'dan sınavsız üniversiteye girme sözü

Oktay Vural, "Liseyi bitiren bütün gençlerimizin sınavsız bir şekilde üniversiteye girmesini temin etmek MHP'nin milletine sözüdür" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Vural'dan sınavsız üniversiteye girme sözü

Oktay Vural, Kütahya'da düzenlenen MHP İl Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Grand De Lüx Düğün Salonu'ndaki toplantıda partililere seslenen Oktay Vural jokersiz, kopyasız ve tertemiz bir üniversite sınavı istediklerini söyledi. MHP iktidarında üniversiteye sınavsız girileceğini vaadinde olan Vural konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Çocuklarımızı yetiştiriyoruz, sınava girecek, üniversiteye girecek ve ondan sonra da iş bulacak. Bu zaman içinde her şeyden önce, jokersiz, kopyasız, tertemiz bir sınav istiyoruz. Burada da çalma çırpma olmasın. Her şeyi çaldılar, çırptılar, KPSS'de çaldılar, ÖSYM'de çaldılar. Bunları fazla fazla dile getirdik.

Bu çocukların geleceğini karartmayın. Bununla ilgili bu çocukların hakkını zayi etmeyin. MHP olarak, 12 yıllık mecbur eğitim olmasına karşın madem sınav var, Cenab-ı Hak bize iktidar nasip ederse liseyi bitiren tüm gençlerimizin sınavsız bir biçimde üniversiteye girmesini temin etmek, MHP'nin milletine sözüdür. İnşallah bundan sonraki dönemler içinde her bakan değiştiğinde değişen eğitim politikaları değil, uzun vadeli eğitim politikalarıyla, eğitilmiş insan gücümüzle, asgari ücretle, taşeronla değil, istihdam ederken refah getirecek bir istihdam politikasıyla inşallah gençlerimizin ve ailelerinin geleceğini aydınlatacağız. Allah, gönüllerindeki neyse onu nasip etsin."
 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar