ÜNİVERSİTELİ; TELEVİZYONCU, GAZETECİ VE EĞİTİMCİ MUHTAR ADAYI

Kayabaşı Mahallesi Muhtar adayı televizyoncu, gazeteci ve eğitimci ZÜLFİKAR AKTAN bir basın açıklaması yaparak Muhtarlık sadece tasdik ve onay mekanı olmayıp ...

Google Haberlere Abone ol
ÜNİVERSİTELİ;  TELEVİZYONCU, GAZETECİ VE EĞİTİMCİ MUHTAR ADAYI

ÜNİVERSİTELİ;  TELEVİZYONCU, GAZETECİ VE EĞİTİMCİ MUHTAR ADAYI

Kayabaşı Mahallesi Muhtar adayı televizyoncu, gazeteci ve eğitimci ZÜLFİKAR AKTAN bir basın açıklaması yaparak Muhtarlık sadece tasdik ve onay mekanı olmayıp, bunun çok daha ötesinde hizmetlerin verilmesi gereken bir devlet kurumudur. dedi.

Muhtarlık sadece tasdik ve onay mekanı olmayıp, bunun çok daha ötesinde değerli hizmetlerin verilmesi gereken bir devlet kurumudur.  Diyen   

ZÜLFİKAR AKTAN, Televizyoncu, gazeteci ve aynı zamanda eğitim uzmanı olmamdan dolayı  devlet kurumlarının yapısını ve de  işleyişini çok iyi biliyorum. Bu vasıflarımın sağlamıs olduğu avantajlar getirisiyle Kayabaşı Mahallesi'ne  daha kaliteli ve özel hizmetler getireceğiz...Sizlerde bu farkı farkedeceksiniz inşallah, diyerek üzerinde titizlikle çalışılması gereken  problemleri sıraladı.

AKTAN, Kayabaşı Mahallesi'ni biz çok iyi  biliyoruz. Ulaşim, Telekom, Ptt, Igdaş, İski, Bedaş, Park bahce, Camii, Okul, Halk Eğitim, Hastane, Sağlik Ocaği, Sübyan Okulları, birbiri ile rekabet edecek, alanında ün sahibi olan zincir mağazalar, sosyal yardımlaşma vakıflarını harekete geçirerek ailelerimize ve öğrencilerimize  yardım, her bölgede ailece hoş bir  vakit geçirilebilecek nezih mekanlar, her blokta blok sakinlerinin ortak kullanacağı bir alan, Her Bölgede bir yönetici, her blokta bir temsilci, blok sakinleri arasında imece grubu  oluşturmaya, yani beraberce  kaybettiğimiz değerleri kazandırmaya adayım. Muhtarlık sadece tasdik ve onay mekanı olmayıp, bunun çok daha ötesinde değerli hizmetlerin verilmesi gereken bir devlet kurumudur,dedi.

 Kayabaşı Mahallesi Muhtar adayı televizyoncu, gazeteci ve eğitimci ZÜLFİKAR AKTAN, Rabbim bu yönetime nefes almayı ve  vermeyi nasip ettiği müddetçe tüm bu sorunları çözeceğiz inşallah.  Bu sorunları ancak ben ZÜLFİKAR AKTAN ve Yönetim Kadrom, siz Kayaşehir Mahallesi sakinlerinin  dua ve destekleri ile  çözebiliriz insallah, temennilerini ifade ettikten sonra Kayabaşı Mahallesi sakinlerine müjde verdi.

ZÜLFİKAR AKTAN Rabbim'in izniyle tüm bu gayretli çalışmaları siz çok kıymetli Kayabaşı Mahallesi hemşehrilerime anlatabileceğimiz  herkesin içinde kendinden birşeyler bulacağı özel bir dergi, gazete, tv web sitesi ve özel radyo yayını yapacağız inşallah, diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar