TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, yeni başkanını seçti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının ardından başkanlık seçimi yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, yeni başkanını seçti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının ardından başkanlık seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucu AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunun yeni başkanı oldu.

Başkanlık seçiminin ardından ise gündeme geçildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülmeye başlandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın komisyona katılışının ilk olduğunu belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise çalışmaları hayırlı, güzel, başarılı, çok verimli, yüksek tempolu yürütmeye çalışacaklarını söyledi.

İktidar ve muhalefet partilerinin bakanlığın çalışmalarıyla hassasiyetle ilgilendiklerini belirten İslam, her türlü eleştirilere ve tartışmaya açık olduklarını vurguladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, işlerinin kamu vicdanını ilgilendirdiğine dikkat çekti.

Ayrıca Bakan İslam'a AK Parti'li bir komisyon üyesi çiçek takdim etti. CİHAN

Yorumlar