SP adayı Esmerer: Yolsuzlukta ifade edilen rakamlar korkunç

Saadet Partisi (SP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer, her sabah yeni bir dosya, yeni bir tape ile uyandıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Esmerer: Yolsuzlukta ifade edilen rakamlar korkunç

Saadet Partisi (SP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer, her sabah yeni bir dosya, yeni bir tape ile uyandıklarını söyledi. Esmerer, “Merkezi iradedeki yolsuzluk, rüşvet, çürümüşlük... İfade edilen rakamlar korkunç.” dedi.

Şirinevler'de partisinin irtibat bürosu açılışına katılan Selman Esmerer, Cuma namazını Ulu Cami’de kıldı. Esrmerer daha sonra partililerle birlikte esnafı dolaştı.

Büro açılışında konuşan Selman Esmerer, iktidardaki partinin ülkeyi idare edemediğini söyledi. Esmerer, “Keşke idare edebilseler. Gelinen noktaya bakın; merkezi idaredeki yolsuzluk, rüşvet, çürümüşlük… İfade edilen rakamlar korkunç, millet şok içerisinde. Her sabah yeni bir tape, yeni bir kayıt, yeni bir dosyayla uyanıyoruz. Kimse şeffaf değil. Milletin kafası karışık. Yargının önü açık değil. Şeffaflık yok, her şey örtülmeye çalışılıyor." ifadelerini kullandı.

Esmerer, "Beyfendiler yolsuzlukta birbirleriyle yarışıyorlar, rüşvette birbirleriyle yarışıyorlar. Ey İstanbullular! rüşvetçinin alternatifi rüşvetçi olamaz, hırsızın alternatifi hırsız olamaz, ihaleye fesat karıştıranın alternatifi ihaleye fesat karıştıran olamaz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar