Şanlıurfa'da MHP ile BDP'li adayın sıcak buluşması

Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden BDP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir ile MHP adayı Kemal Saraçoğlu’nun buluşması sıcak bir sohbet havasında geçti.

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfa'da MHP ile BDP'li adayın sıcak buluşması

Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden BDP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir ile MHP adayı Kemal Saraçoğlu’nun buluşması sıcak bir sohbet havasında geçti. BDP’li Baydemir ile MHP’li Saraçoğlu, tokalaşarak birbirlerine başarılar diledi.

    BDP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir, Eyübiye Belediye Başkan adayı Şükrü Turgut ile birlikte seçim çalışması yürütürken, caddede MHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Saraçoğlu’yla karşılaştı. Saraçoğlu ile tokalaşan Baydemir, seçim yarışının karnaval havasında geçmesi temennisinde bulundu. Saraçoğlu da “Aynen şu anda olduğu gibi” diyerek mukabelede bulundu.

    Baydemir, daha önce de mevcut Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret etmiş ve Urfa’ya vermiş olduğu 10 yıllık emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletmişti. CİHAN

Yorumlar