Pursaklar'da hanımlar yeteneklerini keşfediyor

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi’nin açmış olduğu kurslara katılan hanımlar el işinden tezhibe kadar birçok alanda becerilerini geliştiriyor. 4 merkezde hizmet veren hanım evleri binlerce kişiye umut oldu.Birbirinden güzel ve faydalı kursların...

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar'da hanımlar yeteneklerini keşfediyor

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi’nin açmış olduğu kurslara katılan hanımlar el işinden tezhibe kadar birçok alanda becerilerini geliştiriyor. 4 merkezde hizmet veren hanım evleri binlerce kişiye umut oldu.

Birbirinden güzel ve faydalı kursların açıldığı Pursaklar Ayyıldız, Saray, Altnınova ve Nezaket Hanımevlerine yoğun ilgi var. Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olan hanımlar lokallerinde yürütülen kurslara katılan kursiyerler orada hem el işi yapıyor hem de çeşitli sertifika alıyor. Hanımlar burada hem kendilerini geliştiriyor hem de belediyenin sunmuş olduğu imkânlardan yararlanıyor.

Kimi el işi kursuna katılıp ilmek atıyor kimi de tezhip kursuna katılıp sanat öğreniyor. Hepsinin ortak bir amacı var: o da kendilerini geliştirmek ve yeteneklerini keşfetmek.

Belediyenin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler, Pursaklar Belediye Başkanı başta olmak üzere oradaki görevlilere teşekkür etti. Kurslara katılan hanımlar duygularını şöyle dile getirdi: “Bizlere sunulan imkânlardan faydalanarak teknolojiyi kullanmaktan yeteneklerimizi keşfetmeye, spor yapmaktan kendimizi geliştirmeye kadar birçok konuda hem beceri kazanıyoruz hem de kazandığımız becerileri geliştiriyoruz. Çok faydalı kurslar bunlar. Bu imkânları bizlere sunan Başkanımız Selçuk Çetin’e teşekkür ediyoruz.” CİHAN

Yorumlar