Perinçek düğün salonunda konuştu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bursa'da bir düğün salonunda düzenlenen üye katılım töreninde konu

Google Haberlere Abone ol
Perinçek düğün salonunda konuştu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Vatan Partisi seçime 3 ay kala baraja dayanmıştır ve barajı herkesin kararıyla geçeceğiz" dedi.

Bursa'da bir düğün salonunda düzenlenen organ katılım töreninde konuşan Perinçek, partisine desteğin giderek arttığını savundu.

Üreten ve birleşenlerin partisi olduklarını belirten Perinçek, şöyle devam etti:

"Hakkari Yüksekova'dan Edirne'ye, Kırklareli'ne kadar, Mersin, Adana, Hatay'dan Trabzon, Samsun, Sinop, Zonguldak'a kadar çığ bu şeklinde büyüyor. Şirketler inceleme yapıyor. En son bir araştırmada, partimizin oy oranı yüzde 3,2 şekilde açıklandı. O şirketin sahibi bana telefon ediyor, 'Size anlatacağım, sizin oyunuz yüzde 3,2 değil, yüzde 5' diyor. Bir iki ay Önce yapılan incelemede yüzde 5 olduğunu söylüyor. Yine öteki bir incelemede oy oranlarımızın Çankaya'da yüzde 7, Etimesgut'ta yüzde 6, İzmir'de yüzde 8, Aydın'da yüzde 9 bulunduğu ortaya çıkıyor. Vatan Partisi seçime 3 ay kala baraja dayanmıştır ve barajı herkesin kararıyla geçeceğiz. Bunun bir sırrı var. Emperyalist merkezlerden Türk milletinin kafasına konulan barajı kaldıracağız.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar