Okul çevresinde satılan uyuşturucu konusu Meclis gündemine taşındı

Bağımsız Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, okul çevrelerinde satılan ve gençleri zehirleyen uyuşturucu konusunu Meclis gündemine taşıdı. Son zamanlarda basında yer alan ve vatandaşlar tarafından endişeyle karşılanan, okul önlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Okul çevresinde satılan uyuşturucu konusu Meclis gündemine taşındı

Bağımsız Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, okul çevrelerinde satılan ve gençleri zehirleyen uyuşturucu konusunu Meclis gündemine taşıdı.

Son zamanlarda basında yer alan ve vatandaşlar tarafından endişeyle karşılanan, okul önlerinde uyuşturucu satışı konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na soru önergesi veren Yıldırım, ilgili haberlerde, yakın civarda polis merkezleri bulunduğu halde, uyuşturucu satışının okul çevrelerinde rahatlıkla yapıldığı iddialarının gençlerin ve ülkenin geleceği açısından endişe verici olduğunu vurguladı.

Hasan Hami Yıldırım, İçişleri Bakanlığı'nın bu konuda, bilhassa okul çevrelerinde uyuşturucu madde satışının engellenmesi için özel çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle şu soruları sordu:

"Uyuşturucu maddelerin kullanımının ve bilhassa okul çevrelerinde satışının engellenmesi konusunda hangi çalışmalar yapılmaktadır?

Uyuşturucu madde kullanımı ve satışının son zamanlarda artış gösterdiği doğru mudur? Doğruysa, bu artışa karşı hangi tedbirler alınmaktadır?" CİHAN

Yorumlar