Oktay Vural: Başbakan Erdoğan kaset organizatörü (1)

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, “Hangi taşı kaldırırsak kaldıralım altından Başbakan Erdoğan çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Oktay Vural: Başbakan Erdoğan kaset organizatörü (1)

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, “Hangi taşı kaldırırsak kaldıralım altından Başbakan Erdoğan çıkıyor. Kasetlerin altından, yolsuzluğun, bölücülüğün, medyaya baskının, özgürlüklerimize baskının altından Başbakan Erdoğan çıkıyor. Görülüyor ki Başbakan Tayyip Erdoğan kaset organizatörlüğü, distribütörlüğü yapıyormuş. Çıkan ses kayıtları, siyasi komploların içinde, servisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ortaya çıkarıyor.” dedi. Vural, Başbakan Erdoğan'a "Ergun Plak" dediklerini de söyledi.

Partisinin İzmir il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Vural, Deniz Baykal ve MHP’lilerle ilgili daha önce internete servis edilen kayıtlar üzerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Erdoğan’ın kaset organizatörü olduğunu iddia ederek, “Ses senin mi? Senin. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan diyor ki, ‘Yani müdahale edin dedim, yarım saat içinde durdurduk.’ Görüyoruz ki kasetleri servise veren sensin, MHP’ye yönelik komploların içinde de sen varsın. Ahlâki, siyasi, hukuki, demokratik hiçbir ilkesi olmayan, menfaati için, 'Papaz elbisesi bile giyerim.' diyen bir zihniyet muhafazakar değil, maddecidir. Menfaatperest bir ideolojisi vardır. Kasetlerin medyaya, internet üzerinden tüm dünyaya yayılmasıyla ilgili konuşmana montaj diyorsun da bunu nerede konuştun o zaman? Demek ki bunu konuşmuşsun. Bunun yetmeyeceğini, daha etkili kasetlerin medyaya servis edilmesini söylüyor. Peki soruyorum, ondan sonra kimlerin kasetleri üretildi de sunuldu? Başbakan diyor ki, ‘Cumhurbaşkanı’nı da, beni de, bakanlarımı da dinlediler. Bunlarda ahlâk yok.’ diye meydanlarda ahlâk abidesi kesiliyor ama siyasi rakipleri hakkındaki kasetleri izliyor, ‘Bunlar özel değil, genel genel.’ diye miting meydanlarında bağırıyordun. Seni gidi seni. Yolsuzluk, rüşvet özel midir? Medyaya baskı özel midir? Bunlar genel genel, özel değil.” dedi.

‘MHP’Yİ HANGİ BAŞKULAK DİNLEDİ?’

Başbakan Erdoğan’ın, MHP’ye yönelik hukuka aykırı bir şekilde izleme ve dinlemeler yaptığını iddia eden Oktay Vural, “Sen Balgat’ı izliyorsun, dinliyorsun. Yaptıkları, söylediklerini takip ediyorsun. Devletin gücüyle MHP üzerinde bir başkulak olarak, hukuka aykırı bir şekilde izlemeler, dinlemeler yaptın. Allah’a şükür bizim abdestimizden şüphemiz yok. Erdoğan’a boşu boşuna ‘Ergun Plak’ demiyoruz. Aslında Ergun Plak’ın da günahına girmeyelim, çünkü o şarkı kasetleri hazırlıyordu, Erdoğan dinleme, izleme ekipleriyle bu işi yapıyor. Kaset servis ediyor ve itibar suikastı gerçekleştiriyor. Siyaseten de bunları malzeme olarak kullanıyor. Utanmadan, sıkılmadan, ‘Biz bunları durdurduk.’ diyor. Peki tüm meydanlarda kasetlerden bahseden sen değil misin? Özel kasetlerden bahseden sen değil misin?” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar