Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu'nu hortumculukla suçladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Mersin’in Tarsus İlçesinde ‘Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu'nu hortumculukla suçladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Mersin’in Tarsus İlçesinde ‘Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı. Müzezinoğlu açılıştan önce yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde yandaşları ile birlikte milleti hortumladığını söyledi.

Türkiye’ye siyasi istikrarı AK Parti Hükümetinin kazandığını dile getiren Müezzinoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdrülüğü dönemini eleştirip şunları söyledi: “Biz o dönemde SSK primlerini hem işçi adına hem de kendimiz adına yatırırdık. Yinede ne İsa’ya yaradı ne de Musa’ya yaradı. Ama CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yandaşlarına yaradı. Çünkü o zaman Kemal Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürüydü. Ve yolsuzluklar orada yapılıyordu. Milleti hortumluyorlardı. Millet bu sıkıntıları yaşarken, Kılıçdaroğlu ve onun yandaşları milleti hortumluyorlardı. Bu millet bunun daha ağır bedellerini ödedi. Millete ‘Cambaza bak cambaza’ diyerek öbür taraftan milletin bankalarının hortumlandığını bu millet çok iyi biliyor. Bu milletin bir gecede tamamının %40 nasıl fakirleştiğini çok iyi biliyor. Bu millet bu yolsuzlukların faturasını çok ağır ödedi. İnsanlarımız o günleri bir daha yaşamak ve görmek istemiyor. Bu millet, bunları yaşatmak isteyenlere 30 Mart akşamı inşallah güçlü bir tokat vuracaktır. Hep oyun ve dergah peşinde koşuyorlar. Hep bu ülkeye gece, gündüz demeden insanların gururu ve haysiyeti ile oynayarak siyaset yapıyorlar. Ama başaramayacaklar. Çünkü artık millet var, çünkü artık milletin partisi var. Çünkü artık milletin lideri Recep Tayyip Erdoğan var.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Mersin Milletvekilleri Zafer Çağlayan, Ahmet Tevfik Uzun ve Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’da günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptılar. Konuşmalarından ardından Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışı törenle yapıldı. Törene ayrıca Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ve kalabalık bir topluluk katıldı. CİHAN

Yorumlar