MHP'li Vural: Sınırlar terör gruplarının militan lojistik destek alanına dönüştü

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, bugünkü Türkiye manzarasının AK Parti kılavuzlarının, kökü dışarıda olan politikalarında Türkiye'nin her geçen gün daha ağır fatura ödemeye ve daha ağır yüklerin altında ezilmeye devam ettiğini...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Vural: Sınırlar terör gruplarının militan lojistik destek alanına dönüştü

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, bugünkü Türkiye manzarasının AK Parti kılavuzlarının, kökü dışarıda olan politikalarında Türkiye'nin her geçen gün daha ağır fatura ödemeye ve daha ağır yüklerin altında ezilmeye devam ettiğini ortaya koyduğunu belirterek, "Türkiye sınırları, terör gruplarının militan besleme, lojistik destek alanına dönüşmüştür." dedi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Vural, ülkenin bir takım terör gruplarının oyuncağı haline getirildiğini; dört bir tarafın husumet ve düşman olduğunu ifade etti. Hükümetin Meclis'i bilgilendirmeyi henüz yapmadığını dile getiren Vural, vatandaşların kurtarılmasını beklediklerini ifade etti. Gelinen noktada Türkiye'nin caydırıcılığının olmamasının da ayrıca sorulacağını belirten Vural, iktidarın Meclis'i bilgilendirme konumunda olmadığının ifade edildiğini aktardı.

Milli benliklerini koruyamayan milletlerin başka milletlerin avı olacağına dikkat çeken Vural, dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler imzalı olduğu ileri sürülen El Nusra genelgesiyle ilgili, bu genelgenin daha önce yalanlandığını ancak kendi önceliklerinin canlar olduğunu ifade etti.

Önümüzdeki günlerde tüm konuların değerlendirileceğini belirten Vural, "Doğrusu Türkiye sınırları, terör gruplarının militan besleme, lojistik destek alanına dönüşmüştür." diye konuştu.

Meclis'e Musul konusunda bilgi vermemenin ise hükümetin takdiri olduğunun altını çizen Vural, Diyarbakır'daki bayrak indirme hadisesinin bir soruşturmayla geçiştirilemeyeceğini kaydetti. Vural, asıl olanın çözüm sürecini hazmettirmek isteyenler olduğunu kaydetti.

CİHAN

Yorumlar