MHP'li İzgioğlu: Türkiye hızla diktatörlüğe sürükleniyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Türkiye’nin hızla diktatörlüğe sürüklendiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li İzgioğlu: Türkiye hızla diktatörlüğe sürükleniyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Türkiye’nin hızla diktatörlüğe sürüklendiğini söyledi.

MHP İl Başkanı İzgioğlu yaptığı açıklamada, siyasi iktidarın en küçük eleştirilere dahi tahammül edemediğini belirterek, Türk milletinin ‘ileri demokrasi’ yalanlarıyla 12 yıldır aldatıldığını vurguladı. Türkiye’nin hak, hukuk, adalet tanımayan diktatör özentisi bir zihniyetin elinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden İzgioğlu, “Aziz milletimize birliği, dirliği, huzuru değil; açlığı, sefaleti, hakareti, ihaneti, ayrımcılığı, kaosu reva gören, gözünü servet hırsı bürümüş, kirli hedef uğruna her yolu mubah kabul eden bir avuç zümrenin elinde Türkiye uçuruma sürüklenmektedir.” dedi.

BASKI, ŞİDDET VE GÖZYAŞININ HAKİM OLDUĞU GÜNLERDEN GEÇİYORUZ
Hırsızlığın ‘günah işleme özgürlüğü’ olarak görüldüğü, hak aramanın, hesap sormanın ise suç kabul edildiği günler içerisinde olunduğunu vurgulayan Mustafa İzgioğlu, “Bugün insanlarımız, sokaklarımız huzurlu değildir. Baskı, şiddet, gözyaşının hakim olduğu bir dönemden geçiyoruz. Berkin’in minicik bedeni toprağa veriliyor, gencecik polislerimiz şehit düşüyor, onların meslektaşları vatandaş ile karşı karşıya getiriliyor; kimileri canının derdinde, kimileri ise para sayarak ter döküyor; hülasa dertlerimiz elvan elvan artarak devam ediyor.” ifadesini kullandı.

Açıklamasında Adana’da Dr. Demet Çardak’ın siyasi mülahazalarla haksız bir şekilde Verem Savaş İl Koordinatörlüğü görevinden alınmasına da tepki gösteren İzgioğlu, “İnsana hizmet sevdasıyla çalışan dürüst bir devlet memuru neden görevden alınır? Evinde hesabını veremeyeceği milyar dolarlar mı, para sayma makinesi mi bulunmuştur? Zekât parasıyla gemicik mi yoksa 700 milyarlık saat rüşveti mi almıştır? Kara para mı aklamıştır? Devlete, millete ihanet suçu mu işlemiştir, nedir? Doktor Çardak'ı tanıyan herkes bilir ki O dürüstlüğünün kurbanıdır. Bize göre de Çardak'ın suçu, dürüstlüğünün yanında aynı zamanda MHP'den milletvekili adayı olmak, yandaş sendikanın üyesi olmamaktır. Siyasi iktidara yalakalık yapmamak ve özellikle kendi hemcinslerinin sorunlarına tercüman olmaktır. Bütün suçu budur." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar