MHP'li Bulut: Bayrağı indiren alçak, Mehmetçiğin kurşunuyla indirilmeliydi

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, "Kışlasının içerisindeki bayrak direğinden bayrağını indiriyorlar, asker ses çıkarmıyor, rütbeli ses çıkarmıyor, komutan ses çıkarmıyor. O bayrak Türk milletinin namusu ve şerefi. Kıbrıs'ta...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Bulut: Bayrağı indiren alçak, Mehmetçiğin kurşunuyla indirilmeliydi

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, "Kışlasının içerisindeki bayrak direğinden bayrağını indiriyorlar, asker ses çıkarmıyor, rütbeli ses çıkarmıyor, komutan ses çıkarmıyor. O bayrak Türk milletinin namusu ve şerefi. Kıbrıs'ta bir Rum direkten bayrağı indirmeye kalktı tek kurşunla indirildi yere. Diyarbakır'da o askeri birliğin içerisine girip Türk bayrağını indiren o alçak, o şerefsizlerin orada Mehmetçiğin kurşunuyla indirilmesi gerekiyordu." dedi.

MHP Balıkesir milletvekili Bulut, partisinin Altıeylül İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. TSK'nın sindirildiğini iddia eden Ahmet Duran Bulut, "Kışlasının içerisindeki bayrak direğinden bayrağını indiriyorlar, asker ses çıkarmıyor, rütbeli ses çıkarmıyor, komutan ses çıkarmıyor. O bayrak Türk milletinin namusu ve şerefi. Kıbrıs'ta bir Rum direkten bayrağı indirmeye kalktı tek kurşunla indirildi yere. Diyarbakır'da o askeri birliğin içerisine girip Türk bayrağını indiren o alçak, o şerefsizlerin orada Mehmetçiğin kurşunuyla indirilmesi gerekiyordu. O bayrak, AK gençlik denilen bir kitlenin, 'O bez parçasıdır' diye ifade ettikleri bir bez parçası değildir. İndirten bu iktidar, indirten AKP. İndirten bu aciz yönetim." ifadelerini kullandı.

Başbakanı Türk milletinin değerleriyle daha fazla oynamaması için göreve davet eden Bulut, "Bizim kutsallarımızı daha fazla ezdirmesinler. Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacağım diye PKK ile işbirliği yapıp, PKK'nın her dediğine 'evet' demekten vazgeçsinler. Terör taviz aldıkça doymayan bir canavar. Başbakan ustalık döneminde hala bunu anlayabilmiş değil. Bunu anlayamayan bir insanın cumhurbaşkanlığı hedefinden vazgeçmesi lazım. Önce şu başbakanlığı düzgün yapması lazım." diye konuştu.

Türk bayrağını indiren alçakların yakalanıp cezasının verilmesini isteyen MHP milletvekili, "Asker nasıl kaçırılır aklım, hafızam almıyor. Silahlı bir birliğin elemanı nasıl kaçırılır? Silahlı bir birlik nasıl bayrağın indirilmesine göz yumar? Olmaz böyle bir şey. Kim gelse emir ve komut beklenmez, o bayrağa uzanan elin kırılması gerekiyordu. Yapmadılar. Vatandaşlarımızın yüreği kan ağlıyor. O üç beş çakalın, çapulcunun böyle bir cüret göstermesine devletin sessiz kalmasına yürekleri kan ağlıyor. Herkes hain değil, herkes PKK'lı değil. PKK'nın yanında yer alarak, 'Abdullah Öcalan ile aynı düşüncedeyiz' diyen Başbakan yardımcısının tuttuğu yol yol değil."

CİHAN

Yorumlar