MHP'li aday adayı bozkurt işaretini karıştırdı

MHP'den Muğla milletvekili aday adaylığını açıklayan Ramazan Kıvrak'ın bozkurt işaretini karıştırması dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li aday adayı bozkurt işaretini karıştırdı

Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Kıvrak, MHP’den Muğla mebus aday adaylığı izahatsını Fethiye İlçe binası önünde yaptı.

Yaklaşık 200 insanın katıldığı aday adaylık izahatsı, Ramazan Kıvrak ve MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay’ın Yörük ateşi yakmasıyla başladı. Saz ve sipsi dinletisinin yapıldığı izahat esnasında Ramazan Kıvrak’a, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Abdullah Küçükbozbaş nedeni ile parti rozeti takıldı.

İŞARETİ KARIŞTIRDI

Açıklamalar sonrası Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve beraberindekilerle basına poz verici Ramazan Kıvrak’ın MHP’nin simgesi bozkurt işaretini rockçıların kullandığı işaretle karıştırması dikkati çekti. Kıvrak’a destek için törene Yörük kıyafetiyle gelen birtakım partililerin de bozkurt işaretini yapamadığı gözlendi.

BAHÇELİ TELEVİZYONDA GÖSTERMİŞTİ

MHP Genel Başkanı MHP umumi başkanı Devlet Bahçeli, geçen zamanlarda katıldığı bir televizyon programında ülkücü camianın simgesi bozkurt işaretiyle rockçıların kullandığı işaretin çok yoğun karıştırıldığını belirterek, işaretin doğrusunu uygulamalı göstermişti.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar