MHP'de olağanüstü kurultay tarihi 8 Mayıs

MHP'li muhalifler olağanüstü kurultayın 8 Mayısta yapılması için görüş birliğine vardı

Google Haberlere Abone ol
MHP'de olağanüstü kurultay tarihi 8 Mayıs

MHP'li muhaliflerden Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın, olağanüstü kurultayın 8 Mayıs 2016 Pazar günü yapılması konusunda görüş birliğine vardı.

ORTAK HAREKET ETME KARARI

Öte yandan üç isim bundan sonraki süreçte birlikte hareket etme kararı aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eski MHP Milletvekili Oğan, "Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladık. Süreci ortak şekilde götürüyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Oğan, Akşener ve Aydın, bugün Ankara'da bir araya gelerek bundan sonraki sürece ilişkin değerlendirme yaptı.

Oğan, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladıklarını belirtti. Çağrı Heyeti'nin yetkisini nasıl kullanacağı konusunu da değerlendirdiklerini söyleyen Oğan, süreci ortak şekilde götürdüklerini belirtti. Kurultay tarihi üzerinde de mutabakat sağladıklarını ifade eden Oğan, mayısın ilk haftasında kurultayın toplanmasını hedeflediklerini bildirdi.

BAHÇELİ: OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YOKTUR

MHP Genel Başkanı Bahçeli ise, bugün grup toplantısında yaptığı konuşmada olağanüstü kurultay taleplerine sert tepki gösterdi. 

"Paralele teslim edecek partimiz yok" diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Olağanüstü kurultay yoktur, olmayacaktır" dedi. 

Yorumlar