MHP Genel Başkanı Bahçeli hafta sonu Muğla'ya gelecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları için 15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Muğla’da bir dizi açılış ve temaslarda bulunacak.

Google Haberlere Abone ol
MHP Genel Başkanı Bahçeli hafta sonu Muğla'ya gelecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları için 15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Muğla’da bir dizi açılış ve temaslarda bulunacak. Programı kapsamında 15 Şubat'ta Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Marmaris ve Beldibi'nde seçim bürosu açılışları yapacak. Bahçeli'nin 16 Şubat Pazar günkü programı ise Akyaka, Muğla, Muğla, Yatağan, Milas, Bodrum, Konacık ve Gündoğan'da açılışlar ve halka hitap olacak.

MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Erdoğan, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti: "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, Muğla'da bazı temaslarda bulunacak ve vatandaşlarımızla kucaklaşacak. Daha önceden yapılan programların aksine sadece bir mitingle sınırlanmayacak olan programlar, iki gün içinde Muğla'nın bütün ilçelerini kapsayacak şekilde hazırlandı. Dürüstlüğü, siyaset adamlığı ve bilgeliğiyle Türk milletinin gönlünde taht kurmuş genel başkanımızın katılımıyla şereflendirilecek açılışlar da tertiplendi. Genel başkanımızın Muğla’ya gelecek olması, vatandaşlarımız arasında büyük bir heyecan uyandırdı. Muğla, Türkmen Beyi Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'yi ağırlamaya hazırdır. Muğlalı, liderini heyecanla ağırlayacağı günü beklemektedir." CİHAN

Yorumlar