MHP'de olağanüstü kongre süreci

Eski MHP İzmir İl Başkanı Dervişoğlu, "Milletimiz güçlü bir alternatif arıyor. Endişelerden arınmak, geleceğe dair yepyeni umutlar yeşertmek istiyor. İşte o umudun adıdır, Meral Akşener" dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'de olağanüstü kongre süreci
Eski MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, milletin endişelerden arınmak, geleceğe dair yepyeni umutlar yeşertmek istediğini belirterek, "İşte o umudun adıdır, Meral Akşener." dedi.

MHP'nin 10. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye rakip olan Dervişoğlu, İzmir'deki bir otelde düzenlenen basın toplantısıyla, partilileri 7 Mayıs'ta Gündoğdu Meydanı'ndaki eski MHP Milletvekili Meral Akşener'in mitingine davet etti.

Dervişoğlu, konuşmasında 12. Sulh Hukuk Mahkemesi kararıyla olağanüstü kurultayın toplanmasına ilişkin sürecin başladığını belirterek, "Türkiye bir uçuruma sürüklenirken ya kendi iç meselelerimizle boğulacağız ya da milletin desteğini alarak, bu kötü gidişe bir dur diyeceğiz." diye konuştu.

MHP'nin 15 Mayıs'taki kurultayı ile kara bulutların dağılacağını ileri süren Dervişoğlu, "Gönül arzu ederdi ki genel merkezimiz milliyetçi, ülkücü hareketin sesine kulak versin ve inatlaşmayı bırakarak bu milli beklentiyi doğru anlasın. Yüzyılla sözleştiği gibi gerçeklerle de yüzleşsin. Türkiye sonu belirsiz karanlık bir tünelden geçmektedir. Siyaset kilitlenmiş, muhalefet etkisizleştirilmiş ve milletimiz AKP'ye mecbur ve mahkum hale getirilmiştir. Bu tıkanıklığın mutlaka aşılması gerekmektedir. Milletimiz güçlü bir alternatif arıyor. Endişelerden arınmak, geleceğe dair yepyeni umutlar yeşertmek istiyor. İşte o umududun adıdır Meral Akşener." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar