Maliye Bakanı Şimşek, Muş’ta BDP'ye yüklendi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Muş'ta yaptığı konuşmada, bölgede hizmet noktasında sıkıntılar yaşandığını belirterek, “Bakınız Batman’da ve bazı illerimizde belediye Barış ve Demokrasi Partisi’nde.

Google Haberlere Abone ol
Maliye Bakanı Şimşek, Muş’ta BDP'ye yüklendi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Muş'ta yaptığı konuşmada, bölgede hizmet noktasında sıkıntılar yaşandığını belirterek, “Bakınız Batman’da ve bazı illerimizde belediye Barış ve Demokrasi Partisi’nde. Bu belediyelerimizde hizmet noktasında maalesef iyi bir performans yok. Söylem üzerinden her şeyi yapıyorlar.” dedi.

Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Muş'a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önce Muş Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan Şimşek, ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları Başkanlığı seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Bakan Şimşek burada partililere hitap etti. Çözüm sürecinin bölge için önemli olduğuna vurgu yapan Bakan Şimşek, “Türkiye terörle mücadeleye çok kaynak aktardı. Son 30 yıl içerisinde terörle mücadeleye yaklaşık 350 milyar dolar harcamışız. Biz artık bu parayı milletimize hizmet noktasında harcamak istiyoruz. Dolayısı ile çözüm süreci demek kaynakların milletimiz için harcanması demektir.” şeklinde konuştu.

Bölgede hizmet noktasında sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Bakan Şimşek, “Bakınız Batman’da ve bazı illerimizde belediye Barış ve Demokrasi Partisi’nde. Bu belediyelerimizde hizmet noktasında maalesef iyi bir performans yok. Söylem üzerinden her şeyi yapıyorlar. Duyguya hitap ediliyor. Hâlbuki onların duygu ile ifade ettiğini biz eyleme geçirmişiz.” görüşünü savundu.

Açılışa Bakan Şimşek’in yanı sıra Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Muş Belediye Başkanvekili Muhterem Bozkurt ve Belediye başkan adayı Feyat Asya da katıldı. CİHAN

Yorumlar