'Liderlerimizi yalnız bırakmak istemedim'

İstanbul AK Parti Milletvekili aday adayı olan Murat Çatalçam, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir milat olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Liderlerimizi yalnız bırakmak istemedim'

Aday adayı bulunduğu 2011 umumi seçimlerindeki muvaffakiyetli çalışmalarıyla AK Parti teşkilatında adından söz ettiren Murat Çatalçam bu devir tekrardan İstanbul 2. Bölge AK Parti namzet adayı oldu.

Babasının 25 sene işçilik yaptığı Türkiye’nin en kocaman şirketlerinden Erdemir’de 15 yıldır halen mavi yakalı işçi şekilde da çalışan Çatalçam, Erdemirspor Yönetim Kurulu üyeliği, Karabük Yardımlaşma Derneği, ERDEMİR TEKDER Başkanı, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcılığı, Türkiye TEKDER Genel Başank Yardımcılığı ve MÜSİAD Kdz .Ereğli Başkan Yardımcılığı vazifesini başarıyla sürdürdü.

2011’de namzet bulunduğu İstanbul’da seçim çalışmaları esnasında İstanbul Eski İl Başkanı Aziz Babuşçu ile ilçelerdeki parti çalışmalarının tamamına yakınında yer aldı. O dönemki AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 6 ilde yapılan mitinglere katıldı.

Yeniden namzet adayı olmasını ise şöyle açıklayan Murat Çatalçam ‘Ülke şekilde kritik bir dönemeci almaktayız. 7 Haziran'da yapılacak bulunan seçim tarihe sırf bir seçim şekilde geçmeyecek, memleketimiz için milat olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun bu yolda yalnız olmadığını göstermek için bütün AK Partililer şekilde elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Özellikle enlem çeteye karşı yapılan kocaman mücadelede partinin en üst isimlerinden tabandaki adlara kadar herkes yer almalı. Ben de davamın liderleri şekilde gördüğüm bu isimlerle taraf yana politika yapma şerefine ulaşabilmek için namzet adaylığımı açıkladı. Bu kararım da hem kendi iradem hem de partimizin mühim isimlerinin yönlendirmeleri olmuştur. Aday olup olmamam mühim değil. Aday olamadığım süre da geçen dönemdeki benzeri hiç bir dargınlık göstermeden partimizin alabileceği en yüksek oy oranı için bütün gücümle çalışacağımın bilinmesini istiyorum’ dedi.

Murat Çatalçam kimdir?

29 Ekim 1976’da Kdz Ereğli’de doğdu. Dumlupınar Üniversitesi Makine Teknik öğretmenliği ABD . 4 sene ihtisas yaptı. 

MÜSİAD Akademi de işletme (mba) yaptı. Çeşitli üniversitelerde, mecmua ve gazetelerde makaleleri yayınlanmış olup Girişimcilik ve KSS yönünde bir fazla fazla seminer verdi.

 İngilizce ve az seviyede Arapça  bilen Çatalçam Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar