Kılıçdaroğlu, PKK şüphelisi öğretmenlere sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, darbe girişimi öncesi sık sık dile getirdiği eleştirilerini bir kez daha dile getirmeye başladı

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, PKK şüphelisi öğretmenlere sahip çıktı
Sonhaberler/ Haber Merkezi 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, darbe girişimi öncesi hükümete yönelik sert eleştirilerine bugün de devam etmeye başladı. Mavi Marmara, Suriye, İsrail ile anlaşma konularında hükümeti topa tutan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, darbe girişiminden sonra varılan uzlaşma iklimine rağmen eleştirilerine kaldığı yerden devam etti. 

Kılıçdaroğlu, "Böyle bir devlet anlayışı yoktur" diyerek hükümetin darbe sürecinden sonraki operasyonlarını eleştirdi. 

Hükümetin kanun hükmünde kararnamelerle fırsatçılık yaparak darbe yapmaya kalkıştığını savundu. Darbe fırsatçılığıyla FETÖ ile ilgisi olmayan muhaliflere yönelik operasyonlar yapıldığını savunan Kılıçdaroğlu, hiçbir gazeteci ve yazarın hapse atılmasını istemediklerini söyledi. 

PKK'YI SAVUNAN YAZARI SAVUNDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın yayın organına verdiği destek ve terör propagandasından dolayı tutuklanan Yazar Aslı Erdoğan'a da sahip çıkarak, "bilim adamı" olduğunu savundu. 

PKK ŞÜPHELİSİ ÖĞRETMENLERİ SAHİPLENDİ

Kılıçdaroğlu, 11 bin 285 öğretmenin PKK şüphesiyle açığa alınmasına da karşı çıkarak, açığa alınanların sadece bir sendikaya üye olduğu için atıldıklarını savundu. 


 

Yorumlar