Kılıçdaroğlu, Elmadağlılarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları için Ankara'nın Elmadağ ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, Elmadağlılarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları için Ankara'nın Elmadağ ilçesinde ziyaretlerde bulundu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 21 Mart'ta bayrak astıkları sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen Onur Karakülah'ın ölümü nedeniyle miting yapmadı. CHP Elmadağ İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada partililerle bir araya geldi.

    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 30 Mart'ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile birlikte Elmadağ ilçesini ziyaret etti. Kent girişinde konvoylarla karşılanan Kılıçdaroğlu, 21 Mart'da bayrak asarken hayatını kaybeden Onur Karakülah'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

    Kılıçdaroğlu daha sonra CHP Elmadağ İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Onur'un vefatı nedeniyle Elmadağ'da miting programını iptal eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İlçe Başkanlığı'nda bir süre partililerle sohbet etti.

    Kılıçdaroğlu, daha sonra otobüse binerek Kırıkkale'ye hareket etti. CİHAN

Yorumlar