Kemal Kılıçdaroğlu’nun amcası vefat etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da ikamet eden 75 yaşındaki amcası Arslan Karabulut tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Karabulut için Antalya Kültür ve Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından cenazesi Tunceli’ye gönderildi....

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu’nun amcası vefat etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da ikamet eden 75 yaşındaki amcası Arslan Karabulut tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Karabulut için Antalya Kültür ve Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından cenazesi Tunceli’ye gönderildi. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Tunceli’deki törene katılacağı ifade edildi.

Karabulut’un oğlu Bülent Karabulut, babasının yaşından dolayı rahatsızlıkları bulunduğunu, uzun süredir hastanede tedavi gördüğünü; solunum ve kalple ilgili problemleri olduğunu ifade etti. Antalya Kültür ve Cemevi’ndeki cenaze töreninden sonra Tunceli’ye gideceklerini kaydeden Karabulut, “Cumartesi günü saat 11’de Tunceli Cemevi’nde bir tören daha yapılacak. Ardından cenaze, Nazımiye’nin Balıca köyünde defnedilecek.” dedi.

Bu arada Antalya Kültür ve Cemevi’ndeki törene Arslan Karabulut’un çocukları, yakınları ve dostları katıldı. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu’nun aileyi telefonla arayarak taziyelerini bildirdiği öğrenildi.

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Karabulut olan soyadını daha önce değiştirerek Kılıçdaroğlu yaptığı bildirildi.

CİHAN

Yorumlar