HDP'nin teklifine AK PARTİ'den sürpriz yanıt!

HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü Yunanistan'ın 1,6 milyar Euro'luk borcunu Türkiye'nin üstlenmesini ya da sıfır faizli borç vermesi önerisine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
HDP'nin teklifine AK PARTİ'den sürpriz yanıt!
  HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü Yunanistan'ın 1,6 milyar Euro'luk borcunu Türkiye'nin üstlenmesini ya da sıfır faizli borç vermesi önerisine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den cevap geldi. Zeybekci, 'Teklif gelirse, değerlendiririz' şeklinde konuşurken, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamada bulunan Başbakan Davutoğlu da Yunanistan'a destek mesajı verdi.

Ak Parti Grup toplantısı için Meclis'e geldiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Zeybekci, "Böyle bir resmi teklif gelirse, değerlendiririz" dedi.

Bakan Zeybekci'nin ardından, AK Parti Grup toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu da Yunanistan'a yardım için ne gerekiyorsa yapabileceklerini söyledi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, iki gündür Yunanistan'ın borçlarını Türkiye'nin ödemesi yönünde gelen önerilerle ilgili konuştu. Nihat Zeybekci, 'Teklif gelirse, değerlendiririz' şeklinde açıklamada bulunurken , AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Davutoğlu'da Yunanistan'a destek mesajı verdi.


Yorumlar