Eski Viranşehir Belediye Başkanı: Kırgın değilim, kin tutmuyorum

Girdiği cezaevinde 4.5 yıl boyunca kalan eski Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, kimseye kırgın olmadığını ve kimseye karşı kin tutmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Eski Viranşehir Belediye Başkanı: Kırgın değilim, kin tutmuyorum

Girdiği cezaevinde 4.5 yıl boyunca kalan eski Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, kimseye kırgın olmadığını ve kimseye karşı kin tutmadığını söyledi. Cezaevine neden girdiğini ve neden çıktığını bilmediğini dile getiren Cin, halkı ve partinin isteği üzerine tekrar belediye başkanlığına aday olduğunu söyledi. Viranşehir’deki ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelen Cin, basının halktan taraf, kurumlara ise tarafsız olması gerektiğini söyledi.

Viranşehir'de BDP Belediye Eş Başkan adayları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz, Belediye Med Kültür ve Sanat Merkezi'nde basın mensuplarıyla buluştu.

Emrullah Cin, “Basın, bu halkın aynasıdır. Halkın yanında yer almalı ve halka daima doğru bilgiler aktarmalıdır. Basın birilerinin tekelinde olmamalıdır. Özgürce yazıp her zaman doğruları göstermelidir. Biz siyasetçilere de yol göstermelidir. Hatalarımızı bize hatırlatmalı, yaptığımız iyi çalışmaları da halka sunmalıdır. Biz bu halka hizmet için aday olduk. Bu çalışmamızda bize ön açıcı güzel eleştiriler yaparsanız seviniriz.” dedi.

Emiroğlu Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya gelen eş başkan adayları Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, muhtarlar ve ziraat mühendisleri ile görüştü. Eş başkanlar halka hizmet için aday olduklarını belirtti. CİHAN

Yorumlar