Erdoğan'dan Mardinlilere: Bana baba demeyin!

Mardin'de konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada da halka Pensilvanya diyerek Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hizmet Hareketi'ni yuhalattı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Mardinlilere: Bana baba demeyin!

Mardin'de konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada da halka Pensilvanya diyerek Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hizmet Hareketi'ni yuhalattı. "Bu ara bir komplo yaşadık" diyen Erdoğan, "CHP, MHP, Pensilvanya'nın dümen suyuna girdiler" deyince ön taraftaki bazı partililerden 'yuh' sesleri yükseldi.

Muhalefetin hep beraber bu değirmene su taşıdığını öne süren Erdoğan, "Barajları aşamayan bir parti var. BDP. Tabi bu seçimde baraj maraj yok. Bu belediye seçimi. Ama dikkat edin. Mardin’i kim büyükşehir yaptı? Mardin’in büyükşehir olmasına bu CHP, MHP ve BDP karşı çıktı. Burada artık CHPyi ve MHP’yi konuşmama pek gerek yok. Fakat bir şeyi söylemem lazım. Mardin hizmete mi oy verecek yoksa ideoloji siyasetine mi oy verecek? Hizmete oy verecekse ben diyorum ki kardeşlerim çok çalışacağız." diye konuştu.

Ön taraftaki bir grubun 'Tayyip Baba' sloganları atması üzerine Erdoğan, "Ya ne olur bana baba demeyin. O babalar geçmişte kaldı. Biliyorsunuz limanlarda babalar var, bir de başka türlü babalar var. Geldi geçti." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar