Erdoğan, Malatyalı engelli çocuklarla görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde Malatya'dan gelen engelli çocuklar ve aileleri ile görüştü.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Malatyalı engelli çocuklarla görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde Malatya'dan gelen engelli çocuklar ve aileleri ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi binasının girişinde çocuklarla ve aileleri ile sohbet eden Erdoğan, ziyaretçileri ile fotoğraf çektirdi.

Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye-Afganistan-Pakistan 8. Üçlü Zirve toplantısı çerçevesinde gerçekleştirdiği ikili görüşmelerin ardından AK Parti Genel Merkezi'ne gelen Erdoğan, burada kendisini bekleyen Malatyalı engelli çocuklarla görüştü. Uzun süre engelli çocuklarla sohbet eden Başbakan Erdoğan, daha sonra Seçim İşleri Üst Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Çocuklar Erdoğan'a teşekkür ederken, Betül isimli engelli çocuğun Mehmet isimli babası da aileler adına Erdoğan'a teşekkür etti. Bir başka engelli kişi ise Erdoğan'a iktidarı döneminde engelliler için yaptıklarından dolayı şükranlarını iletti. Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra da çocukları ellerinden öptü. Erdoğan, çocuklardan birisinin kendisinden birşey istemesi üzerine de "Bunlar çok pahalı çocuklar" diye espri yaptı.

Erdoğan, Genel Merkez'deki seçim toplantısının ardından AK Parti eski milletvekilleri ile akşam yemeğinde buluşacak. CİHAN

Yorumlar