Erdoğan: Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmedik

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dil, din, ırk siyaseti yapmadıklarını belirterek 11 yıllık iktidarları boyunca Türkiye’de kimsenin giyim kuşamına veya inancına müdahale etmediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmedik

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dil, din, ırk siyaseti yapmadıklarını belirterek 11 yıllık iktidarları boyunca Türkiye’de kimsenin giyim kuşamına veya inancına müdahale etmediklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün başladığı Antalya ziyaretini Finike ilçesinde düzenlediği toplu açılış töreni ile tamamladı. Başkan Erdoğan’a Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Spor Bakanı Suat Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel eşlik etti.

"SİVAS’TAN ÖTESİNDE TÜRK BAYRAĞI AÇAMIYORLAR"

Finike Fuar alanında vatandaşlara seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 11 yıllık hükümetleri boyunca yaptıkları icraatları anlattı. Özellikle büyükşehir yasası ile muhalefet liderlerine yüklenen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Sivas’tan sonrasına gidememekle suçladı. Antalya’da Türk bayrağı sallayan bu liderlerin Hakkari’de Türk bayrağı açamadıklarını anlatan Erdoğan bununla ilgili ellerinde kamera görüntülerinin bulunduğunu açıkladı.

"KİMSENİN YAŞAM TARZINA KARIŞMADIK"

Konuşmasının devamında birlik beraberlik mesajları veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimsenin diline, dinine, ırkına göre siyaset yapmadık. Biz Türkiye’de birlik beraberlik anlayışının pekiştirilmesi için çalışıyoruz. İktidarımız döneminde kimsenin yaşam tarzına kılık kıyafetine karışmadık. Bizi ilgilendiren meselede değil bu. Ama muhalefet bunları çarpıtıyor. İftira ve çamur atarak siyaset yapmaya çalışıyor. Çünkü ellerinde başka malzeme yok." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin asla alternatif kabul etmeyeceğini söyleyerek BDP’ye de göndermelerde bulunan Başbakan recep Tayyip Erdoğan, AK Parti iktidarının bütün gücüyle ülkenin her karışına ulaşacağını kaydetti.

FİNİKE’YE 3 BÜYÜK YATIRIM

Konuşmasında Finike’ye yapılacak yatırımlardan da söz eden Recep Tayyip Erdoğan şöyle konuştu: "Finike'de 3 dev projeyi hayata geçireceğiz. Bu projelerden biri Finike için hayati önem arz eden 4,5 milyon lira yatırım bedeli olan adalet sarayı olacak. Bir diğer büyük projemiz ise Başgöz deresi üzerine kurulacak olan 40 milyon lira yatırım bedeline sahip Kapıçay Barajı inşaatı olacak. Bu barajın hizmete sunulmasıyla tüm Finikelili çiftçi kardeşlerim tarlasını rahatlıkla sulayabilecek. Bu barajdan ayrıca 4,6 milyon kilowatt saat enerji elde edilecek. Finike için planlanan yatırımlarımızdan biri de 125 yataklı yeni bir hastane yapımı olacak. Bununla ilgili arsa tahsis çalışmaları yapıldı inşallah önümüzdeki ay proje çalışmalarına da başlayıp ihaleye çıkaracağız. Finikemize hayırlı uğurlu olsun."

Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının sonunda Finike’de yapımı tamamlanan 11 trilyonluk yatırımların toplu açılışını yaptı. Açılışın ardından çocuklara hediyeler dağıtan Erdoğan daha sonra helikopterle Antalya’ya geri döndü.

CİHAN

Yorumlar