Erdoğan hakaretlerini sürdürdü: Bunların inancından da şüphe ediyorum

Hizmet Hareketi'ne yönelik hakaretlerinin dozunu artıran AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ben bunların inancından da şüphe ediyorum.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan hakaretlerini sürdürdü: Bunların inancından da şüphe ediyorum

Hizmet Hareketi'ne yönelik hakaretlerinin dozunu artıran AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ben bunların inancından da şüphe ediyorum." dedi.

Bitlis'te halka hitap eden Erdoğan, konuşmasının büyük bölümünü Hizmet Hareketi ve Fethullah Gülen Hocaefendi'ye ayırdı. Alimlerin nasıl olması gerektiğini anlatan Erdoğan, dinleme kayıtlarını Hizmet Hareketi ile ilişkilendirdi. Hizmet Hareketi'ne gönül verenlere seslenen Erdoğan şöyle konuştu: "Ey Pensilvanya’nın peşine takılan kardeşlerim. Başınızı iki elinizin arasına alın düşünün. Bir başbakanın görüşmelerini kayda alanlardan Allah aşkına alim olur mu? Bakanlarıyla, cumhurbaşkanıyla yaptığı görüşmeleri kayda alanlardan soruyorum, alim olur mu? Ben bunların inancından da şüphe ediyorum. Benim dinimde böyle bir şey yok. Devletlerin sırlarını kaydederek, ülkede fitne çıkararak, baki hakikatlere ulaşmanın mümkün olmadığını görmelerini istiyorum. İslam dini azizdir. Elbette birilerinin yaptığı kötülükler dine asla zarar veremez. Ama bundan insanlar, duygular nesiller yara alır. Gerçek alimler bundan yara alır." CİHAN

Yorumlar