Erdoğan: Bitlis'te 5 parti bir oldu, hepsinin toplamı yüzde 7

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart'ın oyun bozma tarihi olduğunu söyledi. Adıyaman'da konuşan Başbakan Erdoğan, 30 Mart'ın aynı zamanda Kahire'de vurulan Esma'nın da ruhunun şad edileceği bir tarih olacağını öne sürerek, "Çünkü o da aynen bu ülkede y.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Bitlis'te 5 parti bir oldu, hepsinin toplamı yüzde 7

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart'ın oyun bozma tarihi olduğunu söyledi.

Adıyaman'da konuşan Başbakan Erdoğan, 30 Mart'ın aynı zamanda Kahire'de vurulan Esma'nın da ruhunun şad edileceği bir tarih olacağını öne sürerek, "Çünkü o da aynen bu ülkede yaşananların özlemi içerisindeydi. Onlar da bu özlemi çekiyorlardı. Ona nasip olmadı. O şehit olduğu gün babası da zindana gitti. Ama o ne dedi? Aynen Said-i Nursi gibi, 'Zalimler için yaşasın cehennem' dedi. Ben de öyle diyorum: Zalimler için yaşasın cehennem diyorum. Zulm ile abad olunmaz. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste." diye konuştu.

Bitlis'te 5 partinin seçim ittifakı oluşturduğunu aktaran Erdoğan, "Bitlis'te 5 parti birlik oldular. Duydunuz mu? CHP, MHP, BBP, DSP ve Demokrat Parti.. Hepsinin toplamı ne biliyor musunuz? Yüzde 7.. Kardeşlerim 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Olay bu. Onun için Adıyaman diyorum ki sandıkları patlatacak." ifadelerine yer verdi.
CİHAN

Yorumlar