Erdoğan, Baykal'ın kasetiyle ilgili iddiaya cevap verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Milletvekili Deniz Baykal'la ilgili video kayıtlarına ilişkin bugün sosyal medyada yer alan iddialara, "Biz, inancımınız gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Baykal'ın kasetiyle ilgili iddiaya cevap verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Milletvekili Deniz Baykal'la ilgili video kayıtlarına ilişkin bugün sosyal medyada yer alan iddialara, "Biz, inancımınız gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz." diye cevap verdi.

Düzce mitinginde konuşan Erdoğan, iddialara ilişkin şu açıklamayı yaptı:
"Bu kasetçiliğin merkezi nerede? Satış yeri Unkapanı, İstanbul Tahtakale. Zaten ben sayın Kılıçdaroğlu'na meslek olarak tavsiye ettim. Senden iyi kasetçi olur, dedim. Şimdi bu sabah arkadaşlarım bana bir şey söylediler. Hani malum Baykal'la ilgili bir olay vardı ya. Ya bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Ve Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu adam, diyor ki, açıklama yap diyor. Ya neyin açıklamasını yapacağım? Bunu anayasayı müzakere ederken bu orada sosyal medyaya düştüğü zaman onu sosyal medyadan kaldıran kim ya? Ben kaldırttım, ben... Bugün tweetlerde bu ülkenin başbakanına hakaret edilmesini tavsiye eden sensin. Bizzat zaten bu işi kendin yapıyorsun. Çünkü ahlak yoksunusun. Ve cibilliyet noktasında sıkıntısı var. Karakteri bu. Açık net söylüyorum. Böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Ve yarım saat içinde kalkıp onu sosyal medyadan kaldıran bir başbakan bu saygısızlığı, bu hakareti de yapamazsınız. Biz, inancımınız gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz. Ama sende o var. Şimdi beraber yürüdüğünüz Pensilvanya'da da o var. Zaten kasetleri, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz. Ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz. Şimdi dün için ne diyorlardı, 'Türkiye'de kaos olacak, 25 Mart kaos'. Ne oldu? 17 Aralık dediniz, olmadı; 25 Aralık dediniz, olmadı; seçim dediniz, olmadı. Doldur boşalt, doldur boşalt; sizde yoğurt olmaz. Biz çalışıyoruz, biz bu millete sevdalıyız." CİHAN

Yorumlar