Erdoğan, Ağrılılardan oy istedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından Ağrı’da düzenlenen açık hava mitinginde 1 Haziran'da yeniden yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlardan oy istedi. Başbakan, Hizmet Hareketi'ne yönelik söylemlerine de devam...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Ağrılılardan oy istedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından Ağrı’da düzenlenen açık hava mitinginde 1 Haziran'da yeniden yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlardan oy istedi. Başbakan, Hizmet Hareketi'ne yönelik söylemlerine de devam etti.

Başbakan Erdoğan, uçakla Ağrı’ya geldi. Erdoğan’a, havaalanından mitingin yapıldığı Dörtyol kavşağına kadar iki Kobra tipi saldırı helikopteri güzergah boyunca yaptığı alçak uçuşla eşlik etti. Ayrıca bir polis helikopteri de havadan görüntü çekti.

Başbakan Erdoğan, BDP-HDP, MHP ve CHP’yi sert üslupla eleştirdi. Erdoğan, sık sık BDP’ye terör örgütüne destek vermesinden dolayı yüklendi. Erdoğan, 134 çocuğun terör örgütü tarafından kaçırıldığını ifade etti. BDP ve HDP’nin kaçırılan çocukları ailelerine teslim etmemesi halinde hükümet olarak B ve C planlarını uygulamaya sokacaklarını söyledi. Başbakan, BDP ve HDP’nin Kürt milliyetçiliği, MHP’nin ise Türk milliyetçiliği yaptığını savundu.

1 Haziran’da büyük bir farkla sandıktan birinci parti olarak çıkmak istediklerini dile getiren Erdoğan, "1 Haziran'da sandıktaki onuru kurtaralım. 1 Haziran, Türkiye ve Ağrı için büyük bir gün. Çözüme, huzura, barışa, demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere 1 Haziran'da ‘evet’ diyeceğiz.” dedi.

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde kendisinin hayatını anlatan bir filmi vizyona sokulacağını iddia ederek, "Pensilvanya bir film hazırlıyor. Benim ve ailemin hayatını anlatacak. Filmde bana uygun, evladıma uygun artist bulamamışlar. Cumhurbaşkanlığı seçimine bu filmi yetiştireceklermiş. 17- Aralık, 25 Aralık, 30 Mart'ta tutmadı. Şimdi 10 Ağustos'ta da tutmayacak.” diye konuştu.

Erdoğan, konuşmasının sonunda Ağrılılara doğalgaz müjdesi verdi. Erdoğan, ayrıca elektrik abonelerinin EDAŞ'a olan birikmiş faiz borçlarının da silineceğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar