Erbakan ailesine adaylık sürprizi!

Başbakan Davutoğlu Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz'ü milletvekili adayı göstermek için teklif götürecek

Google Haberlere Abone ol
Erbakan ailesine adaylık sürprizi!

Milli Görüş'ün siyasal temsilini üstlenmiş Saadet Partisi ile yollarını ayıran Fatih Erbakan'a AK Parti vefa elini uzatacak. AK Parti karar alma mercilerinde yapılan görüşmelerde parti yönetiminin Erbakan'ı çağırma etmesi düşüncesi ön plana çıktı.

AK Parti MYK kararı ile Fatih Erbakan'a 7 Haziran seçimlerinde kendisini aday göstermek istediklerini iletecek. Erbakan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun memleketi ve Milli Görüş önderi merhum Erbakan'ın seçim bölgesi bulunan Konya'dan aday gösterileceği söylendi. AK Parti'nin bir başka aday şekilde Erbakan ailesinden Elif Erbakan Altınöz'e de Öneri götüreceği konuşulan konular arasında. Altınöz'ün kabul etmesi şeklinde İstanbul yahut Ankara'dan aday gösterileceği kaydedildi. Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın'ın da Zonguldak'tan aday gösterileceği konuşuluyor. 
 
VEFA BORCU OLARAK GÖRÜLÜYOR
 
Bu adlar için MYK'nın bir karar alması gerekiyor. 7 Haziran seçimlerini Türkiye'nin kaderi ve geleceği açısından aşırı ciddi gören AK Parti, anayasayı değiştirecek 330 yahut daha çok mebus çıkarmak için çalışmalar yürütüyor.

Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde milletvekilliği hakkında şu izahatyı yapmıştı: "Erbakan hocamızın namına bulunan teveccüh ve ilgiden ötürü milletimizin teveccühü, ilgisi, talebi var. Vefa borcunu ödemesi yapmak istediklerini ve bendenizin Meclis'e o ilden gönderilmesiyle böyle bir vefa borcunu ödeyeceklerini her süre anlatım ediyorlar. Böyle bir şey düşünürsek destek olacaklarını söyleyip teveccüh gösteriyorlar."
 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar