Enver Yılmaz: Adayımız 5 adaydır

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “7 Haziran'da seçimlerinde aday olacaklarla ilgili kararı genel merkezimiz verecek” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Enver Yılmaz: Adayımız 5 adaydır

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Burada partililere seslenen Başkan Yılmaz, “Partimizden milletvekilliği seçimleri için aday adayı bulunan arkadaşlarımızdan sırf 5’i aday şekilde gösterilecek. Dolayısıyla aday adayı bulunan bütün arkadaşlarımızın bunun sorumluluğuyla çalışmalarını sürdürmesi gerekir. Ben Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmeden önce, kim aday olursa onunla ortak partimin emrinde çalışacağımı matbuat yoluyla kamuoyuna deklare etmiştim. Tüm aday adayı kardeşlerimizin aday olacak 5 arkadaşımızla ortak aday gösterilmese dahi ortak sevgi gönüle çalışması gerekir” diye konuştu.

"ADAYLARI GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK"

Aday tespit sürecinin partilerinin yetkili kurulları sebebi ile belirlendiğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Dolayısıyla burada karar veren bizler ve ya teşkilatımız değil. Genel merkezimiz ve Genel Başkanımız aday olacak arkadaşlarımızla ilgili son kararı verecek. Bu da dikkat çekici bir meslek sonrası ortaya çıkacak. Temayül, kamuoyu anketleri ve başka çalışmaların arkasından 5 arkadaşımız milletvekilliği için aday gösterilecek. Burada bizim bir adayımızın olması söz konusu değil. Bizim adayımız umumi merkezimizin belirleyeceği 5 adaydır”

"ORDU’YA BİR BÜTÜN OLARAK BAKIYORUZ"

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, Ordu’nun sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıştıklarını anlatım eden Başkan Yılmaz, “Bu sene sırf su ile alakalı 52 milyon liralık fon ayırdık. Geçtiğimiz sene hususi İdarenin Ordu için ayırdığı su bütçesi 7 milyon liraydı. Ordu sırf Altınordu’dan ibaret değil, Alankent, Tepealan, Salman, Çamaş, Üçyol’da Ordu’dur. Biz bütün Ordu’ya bir bütün şekilde bakıyor ve tıpkı nazarda hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

"ORDU ÖRNEK BİR ŞEHİR OLACAK"

2017 yılını milat şekilde kabul ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin beklentilerinin farkındayız. Bir an öncelikle asfat ve çalışmaların bitmesini istiyorlar. Sadece Altınordu’dan misal verirsek, altyapı yetersiz. Kanalizasyon ve su boruları yıllar öncelikle 50 insana oranla ayarlanmış, şu an orada 300 şahıs yaşıyor. Dolayısıyla öncelikle altyapı sorunlarını çözmemiz gerekiyor. Altyapı bitmeden üst yapıya geçersek bir sene sonra orayı yine açmamız gerekecek ve kamunun kaynakları israf olacak. Aylardır yerin altında çalışıyoruz. İnşallah altyapı çalışmaları tamamlandığında, Ordu fazla fazla daha değişik bir il durumuna gelecek” diye sözlerini tamamladı. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar