Destici: Ses kayıtlarının önceden iletildiği yalan ve iftiradır

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Destici: Ses kayıtlarının önceden iletildiği yalan ve iftiradır

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi. Son günlerde sosyal medyada yayınlanan ses kayıtlarına ilişkin kendisine önceden verildiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Destici, “Şahsıma bazı ses kayıtlarının önceden iletildiği iddiası tamamen yalan ve iftiradır. Bazıları önceden prova edilmiş oyunun içinde olabilir. Lakin bizim önceliğimiz inançlarımız, değerlerimiz, ülkemiz ve milletimizdir.” ifadelerini kullandı.

BBP Lideri Destici, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, ses kayıtlarıyla ilgili kendisine önceden verilen bir bilginin olmadığını kaydetti. Sosyal medyada yayınlanan ses kayıtlarıyla ilgili hiçbir ilgisinin bulunmadığını belirten Genel Başkan Destici, “Şahsıma bazı ses kayıtlarının önceden iletildiği iddiası tamamen yalan ve iftiradır. Bazıları önceden prova edilmiş oyunun içinde olabilir. Lakin bizim önceliğimiz inançlarımız, değerlerimiz, ülkemiz ve milletimizdir.” açıklamasında bulundu.

Parti olarak doğruların yanında yer alacaklarını açıklayan Destici şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar neyi doğru bilmişsek neye inanmışsak onu yaptık. Bundan sonra bedeli ne olursa olsun doğru bildiğimiz yolda yürüyeceğiz.” CİHAN

Yorumlar