Destici: Çözüm yasası, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir rüşvettir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Meclis’ten çözüm tasarısı adı altında pazarlık ve müzakere yasası geçtiğini söyledi. Destici, “Bunu reddediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir rüşvet olarak görüyoruz.”...

Google Haberlere Abone ol
Destici: Çözüm yasası, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir rüşvettir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Meclis’ten çözüm tasarısı adı altında pazarlık ve müzakere yasası geçtiğini söyledi. Destici, “Bunu reddediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir rüşvet olarak görüyoruz.” dedi.

Umre ziyareti için gittiği kutsal topraklardan dönen Mustafa Destici, Atatürk Havalimanı VIP salonunda değerlendirmelerde bulundu. Çözüm sürecinin yasal altyapısını ve süreçte rol alanların dokunulmazlığını düzenleyen yasa uzun tartışmaların ardından Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilmişti. Konuyu konuşan Mustafa Destici, “Meclisten bir çözüm tasarısı adı altında pazarlık ve müzakere yasası geçti. Bunu reddediyoruz. Kabul etmiyoruz. Doğru bulmuyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir rüşvet olarak görüyoruz.” diye konuştu.

HAKSIZLIK KİME YAPILIRSA YAPILSIN KARŞIYIZ

Bolu’daki Anafen Dershanesi ile Fatih Koleji’nin ilkokul, ortaokul ve anaokulu binaları, belediye ekiplerince uyarı yapılmaksızın mühürlenmesiyle ilgili de konuşan Destici, “Hukuksuzluk, haksızlık kime yapılırsa yapılsın kime karşı yapılırsa yapılsın, fişleme kime karşı yapılırsa yapılsın bunlara karşıyız. Şuanda çok sıcak henüz Türkiye’ye yeni indik.” diye konuştu.

İSRAİL’İ LANETLİYORUM

Kutsal topraklardan geldiğini aktaran Destici, yarın genel istişare toplantıları olduğunu, Türkiye gündemiyle ilgili son bir haftadır olan gelişmeleri de yakından takip ettiklerini aktardı. Filistin’de yaşananları kabul etmediklerini kaydeden Destici sözlerini şöyle tamamladı: “İsrail’i lanetliyorum. Bütün uluslar arası kuruluşları Filistin’e Gazze’ye sahip çıkmaya çağırıyorum. Burada yapılanlar herhangi bir Hıristiyan toprağına yapılsaydı acaba bu saldırılar Müslüman ülke tarafından akıbeti ne olurdu diye sormak gerektiğini düşünüyorum.” CİHAN

Yorumlar