Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük'te konuşuyor

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Karabük'te Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük'te konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

- Öncelikle Cumhurbaşkanlığı için vermiş olduğunuz için teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımların açılışını bugün burada yapıyoruz. 

- 12 yıllık hizmet sürecinde sırf Karabük'ümüze yaptığımız yekün kazanç 4 katrilyon liradır. Bu yatırımların şehrimize ülkemize kazandırılmasında emeği geçen kurumların ve başka saha kuruluşlarına, mimarından mühendisine işçisine kadar herkesi kutlama ederim.

- 24 Nisan'da Çanakkale Kara Savaşlarının 100. sene dönümünü dünya liderleriyle anacağız. Çanakkale'nin kahramanları içinde Karabüklü kardeşlerimin iri dedeleri var. Çanakkale'de en iri savaşların yaşandığı yerde Karabüklüler de vardı. Kerevizdere'de hasım karşısında savaşan askerlerimiz bine kadar şehit verdi. Bu alayın çoğunluğunu Karabük'ten Karabük'ün ilçelerinden bu bölgeden gelenlerden oluşuyordu.

EL İNSAF, ELİNİZE DİLİNİZE DURSUN

- Benzer kaynaklardan beslenen iki bina Türkiye'nin son 12 yıldır kazandığı varlığa sesleniyor. Kimi molotofla saldırıyla yapıyor, kimisi de sinsice devletin içine sızarak yapmaya çalışıyor. Amaç tıpkı tekrar Türkiye'yi arbede ortamına sokarak kazançlarını kesmek istiyor. Bunların ardına de muhalefet takılıyor tıpkı şeyleri söylemeye başlıyorlar. Yabancı gazetelere sayfa sayfa ilan veriyorlar. Neymiş Türkiye'de özgürlük yokmuş. El insaf! Elinize dilinize dursun!

PENSİLVANYA DA BÖYLE KAÇTI

Altını delmeye çalıştıkları bu gemide birlikte yaşıyoruz. Madem suçun bulunmamakta niye kaçıyorsunuz? Pensilvanya'da 1999 yılında böyle kaçtı. Biz bunların hizmet ettiğini zannediyorduk lakin yanılmışız. Hizmet edene saygılıyız lakin haine asla. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar